Descoperire UIIMITOARE a unui copil danez. A găsit îngropat un avion din Al Doilea Război Mondial

30 04. 2017, 09:21

Băiatul de 14 ani, pe nume Daniel Rom Kristiansen, avea un proiect de istorie pentru şcoală atunci când, întâmplător, a găsit împreună cu tatăl său un avion de vânătoare german îngropat la câţiva metri adâncime în curtea casei sale, relatează The Vintage News.

Totul a început ca o glumă cu tatăl său despre legenda de familie conform căreia un avion german s-a prăbuşit în curte în 1944. Dar, odată cu proiectul, s-a gândit că este o idee bună să cerceteze cu un detector de metale, deşi aceştia nu îşi puseseră nicio speranţă.

Însă, găsind obiectul, şi-au dat în curând seama că este nevoie de un excavator pentru a scoata bucata de metal. Tatăl băiatului a precizat că „avionul era la 4-6 metri adâncime şi pare a fi un ME 109 Messerschmitt, cu muniţie şi cu rămăşiţele pilotului. Apoi am găsit lucruri personale – cărţi şi un portofel cu bani”.

Familia a anunţat muzeul de această descoperire fascinantă.

Kristiansen mai adaugă şi că bunicul său care trăia la fermă în 1944 i-a povestit despre avionul prăbuşit. Totuşi, acesta i-a mai spus că avionul a fost luat de soldaţii germani.

Cercetătorii speră acum că pot afla identitatea pilotului, care acum va fi îngropat în Germania.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole.

O nouă descoperire impresionantă pe epava unde acum 116 ani s-a găsit celebrul mecanism Antikythera. ,,Este neobişnuit să descoperi asta”

O epavă a unui submarin german din Al Doilea Război Mondial eliberează mercur în ocean

Cercetătorii au descoperit noi detalii referitoare la presupusa epavă a lui Capitan Cook. Unde s-ar afla aceasta – FOTO+VIDEO

Arheologii israelieni au făcut o serie de descoperiri impresionante pe epava unei nave romane scufundate în urmă cu peste 1600 de ani – FOTO