Home » Lumea digitală » Noi probleme pentru Samsung. Ce nereguli au fost reclamate la Galaxy S7

Noi probleme pentru Samsung. Ce nereguli au fost reclamate la Galaxy S7

Noi probleme pentru Samsung. Ce nereguli au fost reclamate la Galaxy S7
Publicat: 04.01.2017
Dacă Note7 avea o problemă cu acumulatorul care putea exploda în anumite condiţii, se pare că nici Galaxy S7 nu a fost testat suficient înainte de lansare, un posibil viciu de fabricaţie apărând tot mai des printre problemele descrise de utilizatori.

Rapoartele venite de la un „număr semnificativ” de utilizatori Galaxy S7 par să anunţe un început de an nu tocmai liniştit pentru Samsung, într-un moment când oficialii companiei ar fi dorit să direcţioneze atenţia publicului către succesorul Galaxy S8, pregătit pentru lansare în această primăvară. Potrivit acestora, lentila camerei foto se sparge uneori din senin, fără ca telefonul mobil să fi fost lovit sau trântit, scrie Go4it.

În timp ce ultimele incidente de acest tip sunt datate din 28 decembrie, se pare că problemele cu lentila camerei foto sunt cunoscute încă din luna martie. Samsung a pus însă totul în vina utilizatorilor, explicaţia oficială insistând asupra ideii că lentila din sticlă aplicată camerei foto de pe spatele telefonului nu se poate sparge decât în urma unui impact puternic.

Printre posibilele cauze luate în considerare avem folosirea unor carcase de protecţie necorespunzătoare, sau expunerea dispozitivului la diferenţe mari de temperatură.

Răspunzând numărului tot mai mare de cazuri raportate, problema este acum investigată de experţi la solicitarea unei case de avocatură din oraşul american Seattle. Printre modelele Samsung investigate se numără Galaxy S7, Galaxy S7 edge şi Galaxy S7 Active. 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase