Home » Lumea digitală » Primele imagini şi noi informaţii despre viitorul Samsung Galaxy S9, care va fi lansat în 2018

Primele imagini şi noi informaţii despre viitorul Samsung Galaxy S9, care va fi lansat în 2018

Primele imagini şi noi informaţii despre viitorul Samsung Galaxy S9, care va fi lansat în 2018
Publicat: 24.11.2017
Acum că majoritatea smartphone-urilor de top din 2017 sunt pe piaţă sau urmează să fie disponibile în magazine în săptămânile următoare, privirile industriei se îndreaptă către generaţia următoare, scrie go4it.ro.

Galaxy S9 va fi un dispozitiv foarte aşteptat în primăvara anului viitor, iar primele detalii despre acesta încep să apară pe internet, sursele acestora fiind însă mai puţin reputabile. Astfel avem primele imagini cu ceea ce este descris a fi un Galaxy S9 într-o husă de protecţie, cât şi detalii despre hardware-ul intern al noului flagship Samsung.

Imaginile cu telefonul par a fi publicate din greşeală pe internet de producătorul de accesorii GHOSTEK, însă nu este clar dacă acestea sunt bazate pe informaţii directe de la Samsung, sau sunt realizate doar pe baza informaţiilor neoficiale pe care le-am mai auzit în ultimele câteva săptămâni. Din punct de vedere al aspectului exterior, Galaxy S9 pare să nu devieze foarte mult de la formula de succes a lui Galaxy S8, însă pare să şi corecteze multe din criticile pe care modelul din 2017 le-a primit.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase