Un bărbat a scos un rechin din ocean pentru a face poze cu el. Ce se întâmpla în acest timp pe plajă – FOTO + VIDEO

25 02. 2016, 09:13

This browser does not support the video element.

Video-ul de mai sus arată cum un bărbat a scos din apă un rechin la Palm Beach, Florida. Acesta l-a ţinut pe plajă pentru a face poze, în timp ce un grup de oameni urmărea scena.  
 
Ashleigh Walters, un jurnalist din Florida, a postat acest video pe Facebook. Potrivit acestuia, după ce şedinţa foto s-a încheiat, rechinul a fost eliberat înapoi în apă.
 
Ţara în care combustibilul este gratuit
 
Acest lucru vine la doar puţin timp după ce un grup de oameni au ţinut pe uscat un delfin dintr-o specie rară de dragul selfie-urilor. Lucru care s-a întâmplat pe o plajă din Argentina.
 
Acest şofer din Bucureşti şi-a parcat maşina şi a lăsat un bilet cu numărul de telefon în geam. La scurt timp a avut o surpriză de proporţii. Poliţiştii au o explicaţie halucinantă
 
Acest rechin în Florida a fost suficient de norocos pentru a fi retrimis în apă, spre deosebire de delfinul care a murit deshidratat.
 
Samsung Galaxy S7 şi LG G5 nu oferă suport pentru o caracteristică importantă oferită de Android 6.0
 
 
Potrivit Comisiei de Conservare a Peştilor şi lumii Sălbatice din Florida, deşi există restricţii cu privire la anumite specii şi dimensiuni a rechinilor, este legal să prinzi şi să eliberezi mai mult de 10 specii diferite de rechini în cadrul statului Sunshine.
 
Sursa: IFL Science
 
Vă recomandăm şi aceste articole: