Home » Știință » Elon Musk propune nouă rute din Europa pe care ar putea fi implementat sistemul revoluţionar de transport Hyperloop One

Elon Musk propune nouă rute din Europa pe care ar putea fi implementat sistemul revoluţionar de transport Hyperloop One

Elon Musk propune nouă rute din Europa pe care ar putea fi implementat sistemul revoluţionar de transport Hyperloop One
Publicat: 09.06.2017
Hyperloop One a propus o listă cu nouă rute posibile pentru sistemele europene. Aceste rute ar putea conecta 75 de milioane de oameni prin intermediul transportului de mare viteză.

În prezent, Europa deţine sisteme performante de căi ferate. Însă compania deţinută de Elon Musk doreşte să implementeze în continent noua sa generaţie de sisteme de transport, informează Futurism

Hyperloop One a dezvăluit lista potenţialelor rute europene în care ar putea fi implementat sistemul. ,,Viziunea noastră este ca într-o zi să conectăm întreagul continent european prin intermediul sistemelor Hyperloop One,” afirmă Shervin Pishevar, cofondatorul companiei.

Lista a fost realizată de către Hyperloop One şi va conţine oraşele care vor beneficia de sistemul rapid de transport. Conform CNBC,  oraşele propuse ,,vor conecta peste 75 de milioane de oameni din 44 de oraşe şi se va întinde pe 5.000 de kilometri. 

Printre cei nouă finalişti se numără Germania, de asemenea vor exista rute ce vor conecta Estonia cu Finlanda, zone ale Poloniei cu Olanda, insulele Corsica şi Sardinia, Spania şi Maroc şi unele zone din Marea Britanie. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase