Home » Știință » Ar putea fi aceasta mumia unui EXTRATERESTRU? Care este motivul din spatele publicării acestui videoclip controversat

Ar putea fi aceasta mumia unui EXTRATERESTRU? Care este motivul din spatele publicării acestui videoclip controversat

Publicat: 01.07.2017
Un grup de persoane, care s-au declarat experţi ai unui institut, susţin că au descoperit un extraterestru străvechi mumificat în Peru. În ciuda afirmaţiilor, grupul lasă interpretările la latitudinea oamenilor.

Aspectul mumiei este impresionant, are trei degete lungi acoperite de o pudră albă, înfăţişarea sa amintind de extratereştri din filmele SF. Însă, aparent, se pare că mumia chiar este un personaj ficţional, informează Independent

Extraterestrul a fost inclus într-un videoclip publicat de site-ul Gaia, răspândindu-se în jurul lumii, videoclipul fiind vizionat de peste un milion de ori.  În imagini sunt prezentaţi experţi care discută despre descoperire, precum şi imagini cu extraterestrul. Însă, în urma vizionării, internauţii au ridicat multe întrebări în privinţa legăturii dintre mumie şi o fiinţă extraterestră. Primele controverse provin din aspectul mumiei, dacă ar fi atât de veche aceasta nu s-ar fi putut conserva atât de bine. Videoclipul include aşa-zişi experţi care, în realitate, nu sunt afiliaţi instituţiei declarate, ce prezintă informaţii despre analiza ADN-ului mumiei. 

Grupul din spatele afirmaţiilor este autorul unei alte declaraţii controversate din 2015 în care au susţinut că au descoperit un corp extraterestru mumificat, care s-a dovedit în cele din urmă ca fiiind corpul unui copil mumificat. În general, site-ul Gaia cere utilizatorilor bani pentru vizualizarea conţinutului, acesta fiind probabil motivul din spatele imaginilor. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase