Home » D:News » Ce spun degetele despre noi? Dimensiunea lor poate indica preferinţele sexuale

Ce spun degetele despre noi? Dimensiunea lor poate indica preferinţele sexuale

Ce spun degetele despre noi? Dimensiunea lor poate indica preferinţele sexuale
Publicat: 03.11.2014
Aşa cum despre ochi se spune că sunt fereastra sufletului, mâinile noastre pot spune foarte multe despre noi, de la starea de sănătate pâna la orientarea sexuală.

Una din cele mai frecvente asocieri legate de părţile corpului uman este cea dintre dimensiunea penisului şi mărimea tălpii sau înălţime. Aceste idei sunt complet greşite, dar este o legătură între mărimea organului sexual şi cea a degetului arătător.

Această asociere a fost observată de mai multe studii, cel mai important fiind cel realizat de experţii de la Spitalul Universitar Gachon din Coreea de Sud.

Astfel, în urmă măsurării la care au luat parte 144 de voluntari, cercetătorii au observat că un bărbat este mai dotat dacă are diferenţa de lungime dintre degetul arătător şi cel inelar mai mare.

Încă nu se cunoaşte explicaţia pentru această legătură, dar este posibil să fie provocată de expunerea la testosteron în timpul sarcinii.

De asemenea, un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Geneva a demonstrat că acest raport dintre degete este asociat şi cu un aspect mai masculin al chipului, care face un bărbat mai atrăgător.

Totododată, raportul dintre cele două degete este legat de tonul vocii, de mirosul corpului şi de calitatea spermei.

Mai mult, raportul ar putea indica şi orientarea sexuală, sugerând astfel că homosexualitatea nu este o alegere personală, ci o predispoziţie genetică.

Femeile şi bărbaţii homosexuali au o diferenţă mai mică de mărime între cele două degete, sugerând astfel o expunere la o cantitate mai mică de testosteron.

Experţii au însă şi o veste bună pentru bărbaţii care au un raport mai mic între degetul inelar şi arătător. Ei au şanse mai mari să supravieţuiască unui cancer de prostată.

Studiul cercetătorilor coreeni a demonstrat că pacienţii cu degete inelare mai scurte răspundeau mai bine la tratamentul pentru cancer.

Explicaţia este tot cantitatea mai redusă de testosteron. Bolnavii care produc mai puţin testosteron au nevoie de mai puţine medicamente care să blocheze acţiunea acestui hormon asupra tumorii.

Sursa: Medical Daily

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase