Home » D:News » Cele mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa

Cele mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa

Publicat: 06.12.2015
Indiferent dacă v-aţi făcut sau nu planurile de vacanţă pentru sărbătorile de iarnă, vă invităm să admiraţi o selectie a celor mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa.

Iarna în Europa este un timp minunat să vizitaţi cele mai frumoase pieţe de Crăciun. Dacă sunteţi în căutarea cadourilor de Crăciun şi visaţi la miros de brad sau la sunetul minunat al colindelor de Crăciun, vă invităm să admiraţi selecţia realiată de europeanbestdestinations.com cu cele mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa, destinaţii perfecte pentru sărbătorile de iarnă.

Strasbourg

Prima piaţă de Crăciun a fost organizată în 1570 în Strasburg, sub numele de „Christkindelsmärik” (piaţă a Pruncului Iisus). Începând cu acest an, Strasbourg a continuat tradiţia, organizând o piaţă de Crăciun tradiţională, autentică şi bogată.

Aachen

 În fiecare an înainte de Crăciun, pieţele şi străzile din jurul Catedralei şi Primăriei din Aachen sunt transformate într-un paradis de lumini şi culori, sunete şi mirosuri festive. Târgul de Crăciun fascinează atât pe cei tineri, cât şi pe cei bătrâni.

Viena

Pieţele de Crăciun din Viena au cu adevărat o tradiţie veche. Precursorii evenimentelor actuale datează din Evul Mediu, atunci când în 1298 Albrecht I a acordat cetăţenilor din Viena privilegiul de a deţine o piaţă în decembrie sau „Krippenmarkt”. De atunci, caracterul şi prevalenţa acestor pieţe s-au schimbat considerabil. În prezent, peste 20 pieţe de Crăciun vând o gamă largă de cadouri de sezon şi delicatese.

Nuremberg

Lille

Dresden

Bruxelles

Koln

Manchester

Praga

sursa foto: http://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/

Sursa: Gandul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase