Home » D:News » Filmul pe care foarte puţini oameni rezistă să îl vadă. ”În realitate, suntem cu toţii monştri”

Filmul pe care foarte puţini oameni rezistă să îl vadă. ”În realitate, suntem cu toţii monştri”

Filmul pe care foarte puţini oameni rezistă să îl vadă. ”În realitate, suntem cu toţii monştri”
Publicat: 02.04.2017
Filmul ,,Raw'' prezintă povestea unei tinere studente la Facultatea de Medicină Veterinară care pe parcursul studiilor dezvoltă dorinţa de a consuma carne umană. În timpul difuzării filmului, două persoane din sala de cinema au leşinat, o mare parte din audienţă considerând ecranizarea controversată,

Julia Ducournau, regizor al filmului Raw, susţine că întregul scenariu se concentrază pe Justin, o tânără vegetariană proaspăt studentă la Facultatea de Medicină Veterniară, conform The Guardian. 

Modul în care comportamentul tinerei evoluează pe parcursul filmului a stârnit uimirea şi frică printre persoanele din public. În mai, filmul a avut premiera în cadrul festivalului de la Cannes. Regizoarea a început să muncească la acest proiect din 2012, considerându-l o provocare. 

,, Este foarte amuzant atunci când oamenii consideră anumite fapte ca fiind inumane sau monstruase, când acestea sunt perfect normale. Canibalismul face parte din umanitate. Unele triburi îl utilizează în timpul ritualurilor. Există această senzaţie atunci când muşti braţul unei persoane şi ţi-ai dori să mergi mai departe, dar convingerile morale te opresc. Canibalismul face parte din noi, doar că nu suntem conştienţi de aspectul acesta. Aşadar, din moment ce persoanajul meu se simte precum un monstru în interior, am vrut ca publicul să aibă aceiaşi senzaţie. Deoarece, în realitate, suntem cu toţii monştri,” afirmă regizoarea. 

Ducournau a crescut în Paris şi a regizat până în prezent trei filme, toate având ca subiect principal aspectul înfricoşător al corpului uman. 

În timpul ecranizării din Toronto, două persoane din public au avut nevoie de asistenţă medicală după ce au leşinat din cauza scenelor explicite. Ducournau doreşte ca filmele ei să provoace senzaţii fizice, însă incidentul din Toronto a îngrijorat-o, susţine tânăra. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase