Home » D:News » Care sunt cele 10 lucruri care pot îmbunătăţi viaţa sexuală în cuplu

Care sunt cele 10 lucruri care pot îmbunătăţi viaţa sexuală în cuplu

Care sunt cele 10 lucruri care pot îmbunătăţi viaţa sexuală în cuplu
Publicat: 11.10.2017
Partenerii pot pot avea o relaţie extraordinară atât în dormitor, cât şi în afara lui, asta dacă nu uite să-şi condimenteze viaţa de cuplu cu anumite ingrediente şi să vorbească despre viaţa lor sexuală, potrivit CSID.
În opinia sexologului Gabriela Marin, oamenii au tendinţa de a găsi cele mai complicate răspunsuri la o întrebare simplă precum ,,Ce trebuie să fac pentru a-mi mulţumi partenerul?”

De multe ori însă aleg calea întortocheată. ,,În realitate, răspunsul este mult mai simplu decât ne-am putea închipui, iar dedicarea reprezintă cel mai scurt drum către fericirea în cuplu. Am observat că mulţi parteneri încearcă să-şi impresioneze partenerul apelând la tot felul de lucruri exterioare, când de fapt tot ce îşi doreşte celălalt este atenţie şi un timp de calitate petrecut împreună”, explică sexologul Gabriela Marin.

Specialistul în relaţii de cuplu Gabriela Marin este de părere că există cel puţin 10 lucruri comune pe care le fac cuplurile care au o viaţă sexuală bună:
 
1. Se iubesc şi îşi spun des acest lucru.
2. Fac din viaţa erotică o prioritate şi nu tratează acest aspect al vieţii lor ca fiind ultimul dintr-o listă lungă de probleme.
3. Ştiu ce anume declanşează latura erotică la celălalt.
4. Îşi rezolvă conflictele fără să rămână supăraţi, iertându-l cu uşurinţă pe celălalt.
5. Se sărută pasional fără un motiv anume şi sunt apropiaţi fizic, chiar şi în public.
6. Îşi fac cadouri-surpriză romantice şi se îmbrăţişează des.
7. Sunt buni prieteni şi se distrează împreună.
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase