Home » Natură » Cum să faci sex cu un penis super lung? La el rămâne doar parţial erect, pentru o partidă rapidă

Cum să faci sex cu un penis super lung? La el rămâne doar parţial erect, pentru o partidă rapidă

Publicat: 08.07.2016
Chiar contează mărimea? Ei bine, când vine vorba de cărăbuşi, aceştia pot avea penisul de câteva ori mai mare decât lungimea corpului. Adevăratul mister este cum îl folosesc.

Experţii au descoperit că masculii cărăbuş îşi menţin vârful penisului moale pentru a avea o partidă de sex mult mai rapidă şi pentru a putea penetra mult mai bine femela. Masculii şi femelele cărăbuş au dezvoltat o competiţie care determină care mascul este vrednic să fertilizeze femela.

În timp ce masculi au o lungime a membrului impresionantă, organul genital al femelei ar putea fi la fel de lung pentru a fi sigure că doar masculii care pot fertiliza ouăle au acces.  Doctorul Yoko Matsumura, cercetător în cadrul Universităţii Kiel, din Germania, a explicat fenomenul: ,,Un alt beneficiu al unui penis lung, regăsit şi la alte insecte, este reprezentat de abilitatea masculului de a curăţa canalul femelei de sperma altor masculi, care ar putea concura cu a lor”.

Echipa a surprins penisul în mişcare, observând mai multe perechi de cărăbuşi, de la începutul împrecherii până în momentul actului amoros. Au vizualizat împrecherea organelor genitale folosind tomografia microcomputerizată, folosind un microscop au măsurat lungimea penisului când a fost introdus.

Pentru ca masculul să-şi propulseze penisul în organele genitale ale femelei, cărăbuşul are muşchi speciali în jurul penisului, care îi asigură forţa şi rapiditatea unei penetrări precise.

Doctorul Matsumura a afirmat ,, Canalul lung al femelei încetineşte penetrarea, aşa că masculi au evoluat pentru a contracara acest obstacol”.

Deşi modul de împerechere al cărăbuşilor pare fascinant, mecanismul acestora ar putea conduce către noi invenţii medicale.

,,Nu am încercat să o aplicăm în alte domenii, încă,” a declarat doctorul Matsumura.

,,Însă consider că dacă vom şti cu precizie cum să controlăm un tub îngust dintr-un canal, ne-ar putea ajuta să dezvoltăm noi tipuri de catetere şi injecţii,” a adăugat el.

Doctorul Matsumura îşi va prezenta studiul în cadrul întâlnirii anuale a Societăţii pentru Experimente Biologice din Brighton.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

4 ritualuri de împerechere ciudate în lumea animală (GALERIE FOTO)

 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase