Home » Știință » Hyperloop One a trecut cu succes un al doilea test şi a atins o viteză de peste 300 km/h. Imagini VIDEO în premieră din timpul testului

Hyperloop One a trecut cu succes un al doilea test şi a atins o viteză de peste 300 km/h. Imagini VIDEO în premieră din timpul testului

Publicat: 04.08.2017
Experţii au testat tehnologia lui Hyperloop One în cadrul altei examinări, unde a reuşit să atingă viteza de 308 km/h - mult mai mare decât în testul anterior.

Rezultatele lui Hyperloop One devin din ce în ce mai impresionante, atingând în acest proces viteze tot mai mari, arătându-ne de ce este într-adevăr capabilă această tehnologie. În timpul ultimei evaluări, vehiculul a atins viteza de 308 km/h în tubul companiei lung de 500 de metri din Nevada, apoi a reuşit să se oprească graţios, scrie Futurism.

Este o îmbunătăţire remarcabilă de la primul test al companiei de la începutul acestei veri. Acum a atins o viteză de 2,7 ori mai mare şi a avut de 3,5 ori mai mulţi cai putere.

Shervin Pishevar, co-fondator al Hyperloop One, a precizat că „am făcut ca Hyperloop să funcţioneze. Acesta este începutul comercializării tehnologiei. Suntem în tratative cu guvernele din jurul lumii”.

Compania doreşte să construiască un astfel de sistem de transport atât în Statele Unite, cât şi în Europa, realizând studii de fezabilitate în Finlanda, Rusia, Olanda, Suedia, Elveţia, Emiratele Arabe Unite şi în Marea Britanie.

În ciuda acestor succese, există încă o sumedenie de dificultăţi care trebuie depăşite înainte de a deveni cu adevărat sistemul de transport al viitorului, de la chestiuni de siguranţă la suportul legislativ necesar construirii unui astfel de sistem.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Europa ţinteşte spre transportul viitorului: un hyperloop va lega Amsterdam de Paris în 2021 – VIDEO

Hyperloop One a finalizat primele teste ale întregului sistem

Primele imagini cu sistemul de transport al viitorului, Hyperloop

Elon Musk a primit aprobare pentru un tunel Hyperloop între New York şi Washington „Distanţa va fi parcursă în 29 de minute”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase