Home » Cultură » Premierele cinematografice ale celui de-al doilea weekend din iulie 2019

Premierele cinematografice ale celui de-al doilea weekend din iulie 2019

Publicat: 13.07.2019
Premierele cinematografice ale celui de-al doilea weekend din iulie 2019
Premierele celui de-al doilea weekend din iulie aduc pe ecranele cinematografelor româneşti umor şi groază iar tema cel mai des întâlnită pare să fie arta, fie ea muzică sau pictură, în documentar, dramă sau comedie, potrivit Mediafax

”Annabelle Comes Home/ Annabelle 3” este un film de groază din seria ”The Conjuring/Trăind printre demoni”. Este a zecea peliculă constuită în jurul demonoloştilor Ed şi Lorraine Warren, interpretaţi de Patrick Wilson şi Vera Farmiga.

Regizorul Gary Dauberman care a mai filmat în aceeaşi serie primele două pelicule dedicate păpuşii malefice Annabelle dar şi ”The Nun”, horrorul filmat în România, spune de această dată povestea unei nopţi în care fiica protagoniştilor, o adolescentă care are grijă de ea şi o prietenă a acesteia din urmă sunt urmărite de spiritele invocate de păpuşă.

Documentarul ”Water Lilies of Monet – The Magic of Water and Light/ Le ninfee di Monet – Un incantesimo di acqua e luce”, este o producţie italiană. Regizorul Giovanni Troilo porneşte pe urmele aventurii creaţiei aşa cum a fost trăită de Claude Monet, pictorul impresionist care a trăit pentru a picta aerul, apa şi florile.

”Vox Lux” e filmul lui Brady Corbet. Natalie Portman şi Jude Law ţin capul de afiş al acestei poveşti despre succes şi dramă, cu tuşe întunecate pe marginea lumii muzicale de azi dar şi în ceea ce priveşte raportul dintre entertainement şi tragediile sfâşietoare din diferite colţuri ale lumii.

Comedia ”Stuber: Detectiv de nevoie” e povestea unui şofer de Uber care se alege cu un client aflat pe urmele unui criminal. Dintre toate lucrurile pe care le face un om pentru un rating de 5 stele, Stu se trezeşte pus în faţă cu cele mai solicitante situaţii.

Seria premierelor se încheie cel mai bine cu o comedie. ”Yesterday” e un film muzical plin de umor. În măsura în care se poate vorbi despre glumă într-o lume în care nu există Beatles. Asta păţeşte Jack Malik, personajul principal, care rămâne singura persoană din lume care ştie piesele celebre. Iar celebritatea se transferă asupra lui. Sigur, nu neapărat meritat, pentru că toată lumea îl consideră autorul faimoaselor acorduri.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase