Home » Custom content » Regulamentul concursului „Descoperă România şi câştigă o vacanţă de 4 stele!”

Regulamentul concursului „Descoperă România şi câştigă o vacanţă de 4 stele!”

Autor: Tudor Fratila 08.27.2014
Regulamentul concursului „Descoperă România şi câştigă o vacanţă de 4 stele!”
.

Art. 1 Organizator

MEDIAFAX GROUP SA  cu sediu in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul “Descoperă România şi câştigă o vacanţă de 4 stele!”  se deruleaza in perioada  27 august – 12 septembrie 2014 si va fi denumit in continuare Concurs. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.descopera.ro      

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • cetateni romani si cetateni straini rezidenti in Romania si cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii concursului (27 septembrie 2014)
  • acceseaza in intervalul de concurs site-ul www.descopera.ro si completeaza quiz-ul „Tu cat de bine cunosti Romania?”
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului
  • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group, precum si rudele de gradul I ale acestora, sotii / sotiile lor.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663.

        Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

        MEDIAFAX GROUP S.A.prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).  

        Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.  

         Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

        La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

         Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. MEDIAFAX GROUP S.A. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

        Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

 

Art. 5. Mecanismul concursului


Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.descopera.ro     

Utilizatorii se pot inscrie in Concurs in perioada 27 august – 12 septembrie 2014 , ora 12:00, astfel:

– completeaza corect si complet datele solicitate in primul ecran al quiz-ului (nume, e-mail, numar de telefon)

– confirma in quiz ca este de acord cu prezentul Regulament de concurs

– confirma abonarea la newsletter-ul zilnic Descopera.ro atat din quiz cat si din mail-ul de confirmare pe care-l va primi de la Organizator  (daca este deja abonat la newsletter, nu i se va mai trimite mail de confirmare si va continua sa primeasca un singur newsletter zilnic)

da LIKE paginilor de Facebook Descopera.ro si Pensiunea Aqua Villa (daca nu este deja fan al acestora)

– raspunde corect si contra cronometru la intrebarile de concurs pentru a acumula un punctaj cat mai mare in Clasamentul de concurs pana pe data de 12 septembrie 2014, ora 12:00.

Premiile concursului vor fi acordate utilizatorilor care se claseaza in Top 4 cele mai bune punctaje in data de 12 septembrie 2014, ora 12.00.

Utilizatorii pot completa mai multe quiz-uri pe parcursul concursului, dar punctajele obtinute nu se vor cumula, in Calsamentul de concurs fiind inregistrat doar quiz-ul la care se obtine cel mai bun punctaj.

Art. 6. Premiile concursului

Organizatorul va oferi 4 premii  in cadrul Concursului, astfel:

–       Locul 1: va primi un weekend pentru 2 persoane la Pensiunea Aqua Villa 4* (www.aquavilla.ro) din Maliuc, Delta Dunării. Se asigura 2 nopti de cazare in datele de 19 si 20 septembrie 2014,  3 mese / zi si transportul din Tulcea pana la pensiunea Aqua Villa si retur. Valoarea premiului este de 580 lei cu TVA

–       Locurile 2, 3 si 4 vor primi cate un  trollere Magellano Breeze, cu 4 roti, de diverse culori. Valoarea unui troller este de 315 lei cu TVA.

Organizatorul nu va oferi castigatorilor contravaloarea premiilor in bani.

Art 7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

La finalul concursului, Organizatorul va desemna castigatori utilizatorii distincti care au obtinut  cele mai mari 4 punctaje din Clasamentul de concurs pana pe 12 septembrie 2014, ora 12:00 si care respecta toate cerintele prezentului Regulament. Unicitatea castigatorilor va fi verificata pe baza actului de indetitate.

Daca la finalul concursului, pe oricare din primele 4 de pozitii din Clasament in ordinea descrescatoare a punctajului, se afla mai multi jucatori cu acelasi punctaj, departajarea acestora se va face avandu-se in vedere ordinea cronologica a inscrierii lor in concurs, premiile acordandu-se celor care s-au inscris primii in quiz.

Daca acelasi utilizator ocupa 2 sau chiar toate cele 4 de pozitii premiate in Concurs, utilizatorul in cauza va primi un singur premiu, restul urmand a fi repartizate urmatorilor jucatori, in ordinea punctajelor obtinute de acestia in quizul „Tu cat de bine cunosti Romania?” .

Jucatorii care sunt suspectati ca au incercat sa fraudeze mecanismul quiz-ului vor fi descalificati fara a primi nicio explicatie din partea Organizatorului si vor pierde dreptul asupra premiilor, in cazul in care se aflau pe primele locuri din Clasamentul de concurs.

Persoanelor castigatoare li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 48 de ore dupa validarea acestora de catre Organizator prin e-mail sau telefonic, in baza datelor funizate in formularul de Concurs. De asemenea, numele castigatorilor vor fi afisate in pagina de concurs de pe  www.descopera.ro      

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate /incomplete si nu pot fi contactati, premiile se vor acorda altor persoane inscrise in concurs, urmatoarele clasate ca punctaj in Clasamentul de concurs, in limita a 1 rezerva pentru fiecare premiu in parte. Premiile care nu pot fi oferite in conditiile de mai sus vor ramane in posesia Organizatorului pentru a dispune de ele dupa bunul plac.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor sau inmanarii premiilor din motive care nu tin de el.

Castigatorul de pe Locul 1 va intra in posesia premiului conform indicatiilor Organizatorului oferite la finalul concursului.

Castigatorii vor intra in posesia trollerelor in functie de localitatea in care isi au domiciliul, astfel:

·         Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00. Castigatorul va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate in original si valabila. Castigatorul trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului  in cel mult 10 zile lucratoare de la data la care a fost contactat.

·         Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin curier / posta, taxele fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorul trebuie sa trimita pe fax / e-mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate valabile si cu toate datele vizibile si adresa exacta unde doreste sa i se livreze coletul.

Premiile  vor fi expediate prin curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In cazul in care castigatorii nu isi ridica coletele, iar premiile trimise sunt returnate la Organizator, castigatorii pierd dreptul asupra premiilor in cauza sau suporta costul livrarii (se va face doar o singura  retrimitere).

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.descopera.ro    dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.descopera.ro   si a tuturor participantior inscrisi in concurs pe baza datelor de contact furnizate.

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii intrucat fiecare fiecare dintre acestea are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 11. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre MEDIAFAX GROUP SA si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.