Home » D:News » Un superb super-iaht de 85 de metri este o „binecuvântare” pentru ochi

Un superb super-iaht de 85 de metri este o „binecuvântare” pentru ochi

Un superb super-iaht de 85 de metri este o „binecuvântare” pentru ochi
Credit foto: Lazzarini Design
Publicat: 20.11.2021

Un superb super-iaht de 85 de metri împinge limitele designului. De acesta s-a ocupat designerul neconvențional Pierpaolo Lazzarini.

Este posibil să vă amintiți Studioul de design Lazzarini din modelele sale anterioare de super-iaht. Ca atunci când compania a dezvăluit un super-iaht în formă de lebădă sau catamaranul său amfibiu alimentat cu energie solară, completat cu toate accesoriile de super-iaht care sunt la modă, relatează Interesting Engineering.

Acum, designerul a dezvăluit un nou concept de super-iaht de 85 de metri care are o gaură uriașă în mijloc. Dar nu este prima dată când compania face acest lucru. Noul concept de super-iaht, Icaria, este inspirat inițial de modelul dezvăluit anterior, numit The Shape, pe care compania l-a prezentat în octombrie 2021.

Și la fel ca în cazul The Shape, puntea principală de 15 metri a conceptului Icaria de la Lazzarini Designeste este deschisă și poate fi echipată cu diferite stiluri de mobilier, în funcție de gustul proprietarului său. În randările sale, Lazzarini a lăsat gaura nemobilată pentru a accentua priveliștile oferite de acest spațiu.

Acest super-iaht de 85 de metri poate adăposti două elicoptere și alte ambarcațiuni

Icaria este proiectat pentru explorare și oferă spațiu de aterizare nu pentru unul, ci pentru două elicoptere, asta pe lângă un garaj echipat complet cu alte ambarcațiuni, care este ușor accesibil prin două uși laterale pliabile.

În partea din spate, Icaria oferă o „cafenea de plajă” superbă, cu o platformă masivă de înot și două macarale care coboară până la nivelul mării, alături de spațiu pentru șezlonguri care promit mai multă distracție pe mare.

În partea din față a lui Icaria se află un pod mare, împrejmuit cu sticlă. Acest lucru îi permite proprietarului sau căpitanului iahtului să navigheze pe mări cu protecție completă împotriva apei sau a intemperiilor, oferind în același timp vederi largi ale oceanului.

Puntea superioară a super-iahtului este locul unde se află heliporturile care pot adăposti cu ușurință două elicoptere simultan. Accesul la și de la acest super-iaht de 85 de metri se face simplu: atât cu elicopterele, cât și cu celelalte ambarcațiuni.

Deși se cunoaște ce combustibil îl propulsează pe predecesorul său The Shape, studioul nu a dezvăluit încă mai multe informații despre Icaria. Dar cu mai multe concepte futuriste dezvăluite în fiecare an, Lazzarini este de așteptat să transforme unele dintre designurile sale radicale în realitate.

Vă recomandăm să citiți și:

Un avion Air India a rămas blocat sub un pod pe o autostradă

Creatorul Sudoku a murit. Cum a devenit jocul popular

De ce au primit noile modele Dacia Logan şi Sandero doar 2 stele la testele de siguranţă EuroNCAP

Japonia își propune să elimine vehiculele pe benzină până la mijlocul anilor 2030

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase