Home » D:News » Un vehicul electric inspirat de Tesla Cybertruck te-ar putea ajuta să cureți zăpada

Un vehicul electric inspirat de Tesla Cybertruck te-ar putea ajuta să cureți zăpada

Publicat: 09.01.2022

Fanii mașinilor produse de compania lui Elon Musk care așteaptă lansarea camionetei acesteia (care ar trebui să fie lansată în 2022) pot cumpăra acum un vehicul în miniatură pentru înlăturarea zăpezii, controlat de la distanță, care este inspirat de Tesla Cybertruck.

CyberKAT, așa cum l-a numit Ryan Butler, de la startup-ul Spyker Workshop, este conceput pentru a te ajuta să cureți zăpada în timpul iernilor grele.

De ce spunem că CyberKAT este inspirat din Tesla Cybertruck? Pentru că are o caroserie cu același aspect electric elegant, cu o silueta ascuțită, unghiulară și foarte puține curbe. Ceea ce îl deosebește de Cybertruck sunt șenilele largi care îi permit să își facă drum printr-o pătură groasă și albă de zăpadă.

Cu un cadru din aluminiu tăiat cu plasmă, CyberKAT are o lungime de 73 x 48 cm și are o gardă la sol de 10,7 centimetri, care îi permite să se deplaseze pe terenuri denivelate.

Vehiculul inspirat de Tesla Cybertruck este foarte distractiv

În ceea ce privește puterea, CyberKAT funcționează cu un motor electric standard 775 și patru baterii de 12 volți. Transmisia din aluminiu poate fi setată cu ușurință în modul de viteză sau în cel de cuplu, conform Spyker Workshop, scrie Interesting Engineering.

Deși startup-ul nu a dezvăluit nicio cifră cu privire la putere sau viteză, un videoclip arată CyberKAT-ul care se plimbă fără efort prin zăpadă, fără probleme.

Potrivit Robb Report, cea mai tare parte a acestui vehicul electric este CyBlower. Acest atașament, care este încă în dezvoltare, poate fi montat pe cârligul de remorcă al CyberKAT pentru a ajuta la îndepărtarea zăpezii într-o clipă.

O freză de zăpadă pe roți pe care o poți controla din confortul sufrageriei tale

Consideră-l ca pe o freză de zăpadă pe roți pe care o poți controla din confortul sufrageriei tale. De asemenea, poți folosi cârligul pentru a tracta un cărucior sau o ladă frigorifică cu roți, de exemplu. CyberKAT este plin de bare luminoase precum Cybertruck-ul original, ceea ce îi conferă un aspect futurist.

În timp ce prețul CyberKAT începe de la 1.299 dolari, va trebui să plătești o sumă suplimentară de 120 de dolari pentru kitul de electronice pentru alimentare și alți 80 de dolari pentru radioul opțional. În prezent, se estimează că primele modele vor fi livrate în ianuarie sau februarie 2022, ceea ce înseamnă că CyberKAT va ajunge pe piață înaintea Cybertruck.

Vă recomandăm să citiți și:

Un nou an de turbulențe severe este așteptat pentru sectorul mondial al transporturilor

Uzina Ford din Craiova a atins pragul de 1 milion de mașini produse

Cetăţenii germani preferă maşini care să utilizeze carburanţi ecologici, nu vehicule electrice

Averea lui Elon Musk a crescut cu 36 miliarde de dolari, într-o singură zi

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase