Home » D:News » Un bursuc beat crita a speriat soferii germani

Un bursuc beat crita a speriat soferii germani

Publicat: 14.07.2009
Un bursuc beat crita a speriat soferii germani
Corpul unui bursuc care parea ca zace mort pe mijlocul unei autostrazi din landul german al Saxoniei, a speriat multi soferi care au facut manevre periculoase pentru a-l evita. Spre surprinderea politistilor veniti sa ridice “cadavrul”, bursucul dormea dus, ametit de aburii alcoolului.

Politistii din orasul german Goslar erau cat pe ce sa fie muscati de bursuc, deranjat probabil de faptul ca oamenii legii il considerau un simplu animal mort, care zacea in mijlocul autostrazii ca si cum ar fi fost lovit de o masina. Dus la un spital veterinar, animalul s-a dovedit a nu suferi de nicio rana sau leziune, medicii fiind amuzati de mirosul de alcool emanat de busuc, precum si de incercarile sale caraghioase de a sta in picioare si a merge. Animalul nu era deloc speriat de prezenta oamenilor, avand o atitudine din ce in ce mai relaxata pe masura ce trecea timpul.

« Am descoperit ca bursucul s-a infruptat pana la limita cu ciresele coapte care cazusera la radacina unui cires din apropiere. In timpul digestiei, cantitatea enorma de cirese din stomacul animalului a inceput sa fermenteze si sa emane alcool. Fenomenul a dus la imbatarea bursucului care a incercat sa-si gaseasca un adapost pentru o partida de somn recuperator, animalul fiind doborat de alcool pe cand traversa autostrada » a declarat veterinarul. Pentru politisti, peripetiile nu s-au terminat aici, deoarece, dupa ce a parasit spitalul, burscul a avut o criza de diaree datorata cantitatii imense de cirese, oamenii legii avand mult de curatat prin sectie dupa ce busucul a fost dus inapoi in padure.

Sursa: RiaNovosti

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase