Home » Lumea digitală » O fetiţă de şapte ani ”cu un spirit antreprenorial extrem de dezvoltat” a cerut să lucreze la Google. Ce răspuns a primit de la CEO-ul companiei

O fetiţă de şapte ani ”cu un spirit antreprenorial extrem de dezvoltat” a cerut să lucreze la Google. Ce răspuns a primit de la CEO-ul companiei

Publicat: 18.02.2017
O fetiţă de şapte ani i-a trimis o scrisoare CEO-ului Google în care i-a cerut un loc de muncă în cadrul companiei. Micuţa are, potrivit spuselor părinţilor, un spirit antreprenorial extrem de dezvoltat şi, după o discuţie privitoare la locurile de muncă purtată cu tatăl ei, aceasta a decis să-i scrie lui Sundar Pichai.

Chloe Bridgewater are doar şapte ani, însă, după o discuţie despre muncă purtată cu tatăl ei, s-a gândit că i-ar plăcea să lucreze la Google. S-a întrebat cum poate ajunge să lucreze acolo, iar tatăl ei i-a explicat că trebuie să aplice pentru un loc de muncă în cadrul acestei companii. Acela a fost momentul în care Chloe s-a gândit că cel mai potrivit mod în care poate cere aşa ceva este printr-o scrisoare. 

Şi s-a apucat să scrie. „Dragă şef Google”, şi-a început micuţa scrisoarea, în care i-a povestit lui Sundar Pichai despre pasiunea ei pentru calculatoare, despre faptul că are o tabletă şi că tatăl ei i-a promis că-i va cumpăra un calculator. Micuţa i-a menţionat CEO-ului Google că are rezultate foarte bune la învăţătură şi că îşi doreşte foarte mult să lucreze în cadrul companiei sale, pe lângă visul de a deveni înotătoare profesionistă şi de a participa la Jocurile Olimpice. 

„Are un spirit antreprenorial extraordinar. Încă de la grădiniţă a primit doar evaluări pozitive la şcoală. Suntem foarte mândri de ea şi de sora ei, Hollie, care are doar cinci ani, dar perspective similare”, a declarat tatăl lui Chloe. 

Sursa: Facebook

Părinţii nu şi-au imaginat vreodată că micuţei lor i se va răspunde la scrisoare. Aceasta îi mărturisise lui Sundar Pichai în rândurile scrise că aceasta este a doua scrisoare pe care o trimite vreodată, pe lângă cea trimisă lui Moş Crăciun. Şi totuşi, „şeful de la Google” i-a răspuns lui Chloe. 

Citeşte continuarea pe Gândul.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase