Home » Lumea digitală » Noile SSD-uri externe cu încărcare rapidă au fost lansate de Sony

Noile SSD-uri externe cu încărcare rapidă au fost lansate de Sony

Publicat: 29.05.2018
Noile  SSD-uri externe cu încărcare rapidă au fost lansate de Sony
Sony îşi extinde portofoliul de dispozitive Solid-State Drive (SSD) externe cu gama SL-E. Noul model este suficient de mic cât să încapă în buzunar, dar oferă capacităţi de până la 960GB şi viteze de transfer ridicate.
Conceput pentru a răspunde nevoilor unor profesionişti precum arhitecţi, ingineri şi cercertători, dispozitivul are dimensiuni comparabile unui card bancar şi se conectează la PC folosind interfaţa USB-C (3.1 Gen 2). SSD-ul este echipat şi cu port standard USB-A, asigurând astfel compatibilitatea cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv Mac şi PC-uri cu Windows, dar şi smartphone-uri şi tablete Android, informează Go4it
 
SSD-urile Sony SL-E ating viteze de transfer de până la 540 MB/s (citire) şi 520 MB/s (scriere) fiid potrivite pentru backup rapid, verificare şi retuş de imagini. SL-E încorporează, de asemenea, software-ul ENC DataVault Lite care oferă securitate completă pentru fişiere.
 
Preţurile pornesc de la 800 lei pentru modelul de 240GB, 1100 lei pentru versiunea cu 480GB şi pot ajunge la 2250 lei în cazul versiuni de top, cu 960GB capacitate de stocare. SSD-urile Sony SL-E sunt disponibile în magazine începând cu luna mai 2018.
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase