Tesla a lansat un serviciu de colantare al mașinilor

11 08. 2020, 15:00
Tesla Model S

Tesla a lansat, în China, propriul serviciu de colantare auto, disponibil în cinci orașe.

În ultimii ani, compania a redus numărul de culori în care sunt disponibile mașinile pe care le are în portofoliu, pentru a mări producția. De aceea, mulți posesori de automobile și-au vopsit pe cont propriu mașinile în alte culori sau au recurs la servicii de colantare.

Noul serviciu a fost anunțat pe contul oficial de pe Weibo al companiei. Cele cinci orașe în care vehiculele Tesla pot fi colantate sunt Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen și Suzhou, transmite Electrek. Serviciul va fi disponibil treptat în mai multe orașe.

Unii oameni consideră că acesta este un „plasture” cu care Tesla încearcă să acopere problema numărului limitat de culori în care vinde mașinile.

Nu știm deocamdată cât costă, la Tesla, colantarea mașinilor și nici dacă oferta va fi extinsă și pe alte piețe.

În Europa, Tesla pregătește culori fanteziste

La mii de kilometri distanță, în Europa, Tesla se pregătește să ofere culori deosebite. Compania instalează o nouă vopsitorie avansată la fabrică sa din Germania.

„Giga Berlin va avea cea mai avansată vopsitorie, cu mai multe straturi de culori splendide care se schimbă o dată cu curbele mașinii”, a declarat Elon Musk, șeful companiei, care conduce deja un vehicul vopsit astfel.

Citește continuarea pe Go4it!

Musk își apără ”autopilotul” de pe mașinile Tesla

Justiția germană: ”Autopilotul” de la Tesla reprezintă reclamă falsă

Tesla a vândut mașini Model S deși ar fi știut că bateriile ar fi putut lua foc

Tesla a devenit cel mai valoros producător auto