Home » Lumea digitală » Apple ar putea lansa un iPhone cu ecran pliabil. Ce spun analiștii

Apple ar putea lansa un iPhone cu ecran pliabil. Ce spun analiștii

Apple ar putea lansa un iPhone cu ecran pliabil. Ce spun analiștii
Publicat: 14.09.2020

iPhone ar putea avea ecran pliabil. Apple vrea să concureze modele consacrate ale concurenței, iar zvonurile au apărut după ce compania a comandat de la Samsung mostre de ecran pliabil.

În paralel, furnizorii Apple lucrează la o soluţie de sticlă pliabilă.

Zvonurile despre un iPhone pliabil au început din 2016. Atunci s-a spus că urma să fie dezvoltat în parteneriat cu LG. Apoi, s-a vorbit despre cei de la Corning, furnizorul tradiţional al Apple, care dezvoltă o soluţie pentru sticlă pliabilă.

Apple a comandat mostre de ecran pliabil de la Samsung

Anul trecut au apărut informații despre un iPhone pliabil cu două ecrane separate pe modelul Microsoft Surface Duo, iar o cerere de brevet depusă de Apple a sugerat apariția unui iPhone pliabil pe modelul Motorola Razr.

De asemenea, în 2018, un analist de la Merrill Lynch prognoza că în 2020 Apple va lansa primul iPhone pliabil, dar prognoza nu s-a adeverit. Recent, zvonurile au reapărut după ce s-a aflat despre comanda pe care Apple a dat-o Samsung pentru mostre de ecran pliabil.

Anunţ surpriză la evenimentul Apple de pe 15 septembrie

Un anunț oficial al companiei nu există. Unii spun că este posibil să apară un anunţ surpriză la evenimentul Apple de pe 15 septembrie, potrivit Mediafax.

Oricum ar fi, viitorul pliabil de la Apple ar trebui să fie cu adevărat extraordinar, ca să poată concura cu succes modelele deja consacrate de la Samsung, Microsoft, Huawei sau Motorola.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase