Şi-au dat demisia şi au plecat în călătoria vieţii lor. Acum străbat America în lung şi-n lat într-o casă pe roţi – VIDEO

22 02. 2015, 11:23

 Guillaume Dutilh lucra ca inginer pentru un producător de motociclete, iar Jenna Spesard era asistentă la un studio de filme. Într-o zi, tinerii din Los Angeles au realizat că nu vor să mai investească timp în carierele pe care le aveau şi care nu le aduceau nicio satisfacţie, aşa că şi-au construit, de la zero, propria casă pe roţi şi, un an mai târziu, au plecat la drum. De cinci luni, cei doi colindă America în lung şi-n lat şi au, în sfârşit, job-ul pe care şi-l doreau – sunt bloggeri de turism.

„Am fost nevoiţi să vindem cam tot ce aveam pentru a începe acest proiect”, explică Dutilh, adăugând că au avut nevoie de 1.000 de ore de muncă pentru a putea pleca la drum, potrivit Business Insider.

Sursă: YouTube

În cele cinci luni pe care le-au petrecut călătorind cu mica lor casă pe roţi, alături de câine Salies, cei doi au vizitat 25 de state şi au parcurs o distanţă de 16.000 de kilometri. Ei îşi documentează aventura pe blogul „Tiny House Giant Journey” şi pe canalul lor de YouTube.

Citeşte articolul integral în Gândul.info