Home » D:News » MESAJE DE PAŞTE 2020. Felicitări, urări şi sms-uri frumoase de Paşte pentru familie, prieteni, cei dragi, colegi sau cunoştinţe

MESAJE DE PAŞTE 2020. Felicitări, urări şi sms-uri frumoase de Paşte pentru familie, prieteni, cei dragi, colegi sau cunoştinţe

Publicat: 18.04.2020
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri. Majoritatea românilor sărbătoresc Paştele duminică, 19 aprilie 2020. Pentru cei care sunt în pană de idei vă oferim câteva sugestii frumoase de mesaje, urări, felicitări şi sms-uri de Paşte.

MESAJE DE PAŞTE. Pentru voi am adunat o serie de mesaje „universale” pe care le puteţi trimite celor dragi, familiei, prietenilor, colegilor sau cunoscuţilor în noaptea de Înviere şi în zilele de Paşte:

Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvăra. Fie ca promisiunea de Paşte sa îţi umple inima de pace şi bucurie! Paşte fericit!

FELICITĂRI DE PAŞTELumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

În noaptea Învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!
 
MESAJE DE PAŞTE. Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!
 
Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire ! Hristos a înviat!
 
Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!
 
FELICITĂRI DE PAŞTEHristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! 
 
Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!
 
 
Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!
 
MESAJE DE PAŞTESă vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, sa fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!
 
16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!  
 
FELICITĂRI DE PAŞTEÎnvierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paste Fericit alături de toţi cei dragi!
 
Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!
 
Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii şi de speranţe, energie nouă şi lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveţi parte de minuni şi să preţuiţi momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiţi.
 
Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!
 
MESAJE DE PAŞTEOul înroşit, mielul rumenit, cozonacul mărit, Paşte fericit. Fie ca această sărbătoare să vă aducă multă nadejde şi pace în viaţă.
 
Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.
 
E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de Hristos a înviat!
 
FELICITĂRI DE PAŞTEUn gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!
 
Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!
 
Fie că sfântă sărbătoare a învierii Domnului să va aducă cele patru taine divine: lumina, înţelepciune, dragoste, speranţa. Un Paşte Fericit!
 
Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!
 
Lumină în suflet şi în minte! Gânduri bune şi numai zile senine! Hristos a Înviat!
 
MESAJE DE PAŞTE.  Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!
 
Umbla veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!
 
Cristos a înviat dăruindu-ne o nouă viaţă, astfel încât fiecare dintre noi să ştie să îşi preţuiască existenţa şi să se bucure de ea. Paşte fericit!
 
FELICITĂRI DE PAŞTERedescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”
 
Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!
 
Îţi doresc să sărbătoreşti fiecare zi ca şi când ar fi ziua sfântă a Învierii! Nu uita să te bucuri chiar şi de lucrurile mărunte din viaţa ta şi să îi apreciezi pe cei dragi. Sărbătoarea Paştelui să vă aducă mai aproape! Îţi urez din toată inima un Paste Fericit!

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase