Home » D:News » Pentru a-şi creşte imunitatea, o femeie şi-a injectat suc de fructe în organism. Cum s-a terminat experimentul bizar

Pentru a-şi creşte imunitatea, o femeie şi-a injectat suc de fructe în organism. Cum s-a terminat experimentul bizar

Pentru a-şi creşte imunitatea, o femeie şi-a injectat suc de fructe în organism. Cum s-a terminat experimentul bizar
Publicat: 24.03.2019
O femeie din China, obsedată de curele neconvenţionale de sănătate, se poate considera norocoasă după ce a scăpat cu viaţă în urma unui „experiment” bizar: aceasta şi-a injectat în sânge un suc extras din 20 de fructe diferite.

Femeia de 51 de ani, pe numele ei Zeng, a devenit obsedată de un stil de viaţă sănătos, până în punctul în care a dorit să încerce metode absolut neconvenţionale, scrie odditycentral.com. În data de 22 februarie 2019, Zeng a făcut un suc din 20 de fructe diferite, pe care, în loc să-l bea, a decis să şi-l injecteze în vene, folosind o perfuzie.

La scurt timp, aceasta a început să se simtă rău, având mâncărimi şi febră, dar a ignorat simptomele. Din fericire, soţul femeii a observat că se simte rău şi a dus-o la spital, după ce a aflat de perfuzia bizară cu fructe.

După ce au auzit ce a făcut Zeng, medicii de la spitalul din Guiyang, Chenzhou, provincia Hunan, au transferat-o imediat la Spitalul Universitar Afiliat din Xianghan, chiar la secţia de Terapie Intensivă. Pacienta de 51 de ani a suferit o infecţie severă, care i-a afectat ficatul, rinichii şi inima şi medicii s-au temut că organele sale vor ceda unul câte unul, urmând a se instala septicemia.

Doctorii au plasat-o pe Zheng la dializă, pentru a-i curăţa sângele şi i-au injectat agenţi de curăţire, dar şi antibiotice. Norocul i-a surâs pacientei şi aceasta s-a pus pe picioare în următoarele cinci zile.

Citeşte continuarea în Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase