Delphine Boël a devenit oficial prinţesă a Belgiei după un test de paternitate

05 10. 2020, 14:30

Testul de paternitate a dovedit că Delphine Boël este al patrulea copil al regelui Albert al II lea, iar cei doi copii ai artistei vor prelua şi ei numele regal: Saxe-Cobourg, scrie BBC. Regele Albert al II lea a abdicat în 2013, din cauza unor probleme de sănătate.

Artista Delphine Boël, în vârstă de 52 de ani, şi-a câştigat titlul regal, după ce instanţa a dovedit că este fiica fostului rege Albert a II-lea al Belgiei, conform BBC.

Boël a spus prima dată că Albert al II- lea este tatăl ei într-un interviu în 2005.

De atunci se luptă ca tatăl ei să o recunoască drept fiică.

Într-un final, amenzile de 5.000 de euro pe zi l-au determinat pe fostul rege să accepte testul de paternitate, care dovedeşte că mai are un copil.

Avocatul artistei Delphine Boël spune că aceasta este încântată de reuşită, dar nu e suficient.

„O victorie judiciară nu va înlocui niciodată dragostea unui tată, dar oferă un sentiment de dreptate. Mulţi copii care au trecut prin încercări similare ar trebui să găsească putere de a le înfrunta”, a spus Marc Uyttendaele, avocatul artistei, potrivit Mediafax.

Vă recomandăm să citiți și:

Viaţa zbuciumată a celei mai frumoase Prinţese a României. A fost prima femeie căpitan de cursă lungă, s-a căsătorit de două ori şi a sfârşit la mănăstire

Julio Iglesias, recunoscut în instanţă ca ”tată biologic” al unui bărbat în vârstă de 43 de ani

Un nou caz de gemeni cu taţi diferiţi. Cum este posibil

Un kit de testare a originilor umane prin intermediul ADN-ului a determinat că acest câine ar putea deveni un ciclist desăvârşit