Home » D:News » Iată cum ar fi arătat mașinile Tesla dacă ar fi existat în lumea postapocaliptică din „Mad Max”

Iată cum ar fi arătat mașinile Tesla dacă ar fi existat în lumea postapocaliptică din „Mad Max”

Iată cum ar fi arătat mașinile Tesla dacă ar fi existat în lumea postapocaliptică din „Mad Max”
Foto: The Real Life Guys/ YouTube
Publicat: 20.05.2022

Un grup de ingineri germani și-a imaginat cum ar arăta un Model 3 de la Tesla în lumea postapocaliptică din „Mad Max”, dar l-au și construit. Apoi s-au dus cu automobilul în off-road.

După cum se poate vedea într-un videoclip de pe YouTube, mecanicii și-au petrecut 4 săptămâni adăugând șenile uriașe mașinii, transformând un sedan obișnuit într-un vehicul off-road de șase tone, complet electric.

După cum subliniază site-ul Elektrek, citat de Futurism, mașinile Tesla sunt căutate de pasionații de off-road pentru astfel de conversii datorită motorului lor electric puternic și a cuplului uriaș.

Mașina care ne exemplifică cum ar arăta Tesla în Mad Max

Mecanicii au transformat anterior mașini Tesla într-o grămadă de lucruri, cum ar fi un mini-tanc cu șenile de zăpadă și o mașină de raliu cu aspect fioros, însă abia conversia de față pare a introduce Tesla în Mad Max.

Deși cei de la „Real Life Guys” și-au filmat clipul în timp ce vorbeau germană, subtitrările în engleză explică pas cu pas munca lor.

Convertirea unei mașini electrice este o muncă costisitoare, grea și este uimitori să-i vezi pe proprietari transformându-și vehiculele atunci când acestea nu sunt exact ceea ce și-au dorit ei.

Acest „monstru” Tesla arată cu siguranță mult mai impunător și mai capabil decât mult așteptatul Cybertruck al companiei producătoare de mașini electrice.

Ar putea fi creată o piață doar pentru astfel de vehicule?

Dacă producătorii văd o piață viabilă pentru construirea de ATV-uri electrice și alte vehicule de agrement, va fi mai probabil ca aceștia să creeze produse noi și să ducă la o dezvoltare și mai mare a pieței de vehicule electrice.

Iar tancurile Tesla ar putea avea și ele micul lor rol în această poveste.

Vă recomandăm să citiți și:

Blue Origin a anunțat când va avea loc următorul zbor turistic

Declin record pe piața auto din China. Compania lui Elon Musk, cea mai afectată

Scoția a dezvăluit propriul prototip de rachetă. Cum va fi folosită?

Trimis în spațiu de o centrifugă uriașă? Ideea absolut amețitoare a unui start-up

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase