D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
carne
Home
»
carne
»
Pagina 10
Porcii sunt la fel de inteligenţi şi de sociabili precum câinii – de ce preţuim o specie, iar pe cealaltă o mâncăm?
Care sunt cele mai ciudate lucruri pe care le-au mâncat cercetătorii în numele ştiinţei?
Care sunt alimentele ce cresc riscul de a suferi de diabet? Un studiu efectuat pe 149.000 de oameni oferă răspunsul
Cel mai amplu studiu realizat vreodată dezvăluie dieta oamenilor care trăiesc cel mai mult
Suntem ceea ce mâncăm: o schimbare în alimentaţie „ne-a făcut oameni” în cursul evoluţiei?
Culmea snobismului: câinii japonezi se hrănesc cu produse din balene pe cale de dispariţie
Îţi place să mănânci carne la grătar? Cercetătorii îţi spun cum să o pregăteşti pentru a te feri de cancer
Dieta care ne omoară de tineri
„Porcul 26” – să fie acesta animalul care ne va face să acceptăm să consumăm carne modificată genetic?
Un alt motiv pentru care carnea roşie şi energizantele nu sunt bune pentru sănătate
Carnea de cal, galop de sănătate: cercetătorii au dezvăluit beneficiile pentru organism ale acestui aliment
Vânătoarea de balene: crime în numele ignoranţei şi lăcomiei
Un studiu efectuat pe 500.000 de oameni arată care sunt alimentele ce ne ucid
De ce avem dinţi din ce în ce mai bolnavi?
Ce mâncare provoacă cel mai des intoxicaţii alimentare? Răspunsul este surprinzător
Vrei să ai o inimă sănătoasă? Renunţă la consumul de carne!
Bioprintarea – tehnologia prin care vom avea carne fără a sacrifica animale
Testele ADN ne vor spune ce gust are carnea din galantar, identificând cea mai gustoasă bucată
Ce este mai poluant: un hamburger sau un camion?
Cercetătorii au descoperit efectele neştiute ale unui compus existent în carnea preparată la grătar
De ce consumăm carne: originile lui „Homo friptanicus”
Neanderthalienii apreciau medicina naturistă
De ce îşi adapă francezii vacile cu vin?
Cercetătorii au dezvăluit cum poate contribui fiecare dintre noi la salvarea planetei
Nu-ţi place carnea de porc? Există o explicaţie genetică!
Chinezii au clonat o oaie modificată genetic pentru a produce carne sănătoasă
Consumul cărnii ne-a ajutat să cucerim Pământul
Hamburger-ul din carne „crescută” în laborator va fi gata în acest an
Ce vom mânca în anul 2050?
Carnea de peşte reduce riscul de a suferi un atac cerebral
Pagina 10 din 12
« Prima
«
...
8
9
10
11
12
»
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact