Home » Stiinta » Urmarea vaccinării împotriva COVID-19 în România. Cu cât au scăzut cazurile de infectare în rândul personalului medical

Urmarea vaccinării împotriva COVID-19 în România. Cu cât au scăzut cazurile de infectare în rândul personalului medical

Redactia Descopera.ro 02.19.2021
Urmarea vaccinării împotriva COVID-19 în România. Cu cât au scăzut cazurile de infectare în rândul personalului medical
Sursa foto: RO Vaccinare

După vaccinarea împotriva COVID-19, cazurile de infectare în rândul personalului medical din România au scăzut cu peste 87,7%, transmite Ministerul Sănătății, care precizează că, în prezent, se înregistrează sub 50 de noi cazuri pe săptămână.

„Cu toții avem cel puțin un prieten sau o rudă nehotărâtă când vine vorba de vaccinare. Dacă vrei să le arăți că vaccinul funcționează, acum ai un nou exemplu puternic, chiar din rândul medicilor. După vaccinarea împotriva COVID-19, cazurile de infectare în rândul personalului medical din România au scăzut cu peste 87,7%”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății.

Oficialii MS au postat și un grafic care arată o evoluție descendentă a cazurilor din rândul personalului medical din România.

„Dacă înainte se înregistrau aproximativ 500 de cazuri noi pe săptămână, acum numărul lor a scăzut sub 50 de cazuri”, se mai menționează în postare.

Vă recomandăm să citiți și:

Problema sacilor de plastic amenință producția de vaccinuri

De ce în România nu se pot fabrica vaccinuri şi medicamente de ultimă generaţie

Profilul persoanei care manifestă reacție adversă la vaccinul împotriva COVID-19

Dacă ai făcut COVID-19 te-ai putea vaccina cu o singură doză? Ce spune medicul Valeriu Gheorghiță