Prima pagină Timp Liber

(P)

Redactia Descopera.ro | 02.13.2012 | ● Vizualizări: 344
(P)     advertorial + zoom
Galerie foto (1)

FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Axa Prioritara 3, "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderii"
Domeniul major de interventie 3.1 "Promovarea culturii antreprenoriale"
Titlul proiectului: "Imbunatatirea aptitudinilor antreprenoriale pentru angajatii din domeniul valorilor mobiliare"
Contract nr. POSDRU/92/3.1/S/63008 -"Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - "Investeşte în oameni!"

Data: Februarie 2012

O noua sesiune de cursuri gratuite pentru angajatii din piata de capital

• Cursurile imbunatatesc abilitatile generale, necesare in dezvoltarea durabila a unei cariere

Asociatia Brokerilor anunta ca in perioada februarie - iunie 2012, persoanele angajate in domeniul pietei de capital, inclusiv in institutiile de credit, se pot inscrie si participa gratuit la cursurile organizate in cadrul proiectului de formare profesionala continua, "Imbunatatirea aptitudinilor antreprenoriale pentru angajatii din domeniul valorilor mobiliare", ID proiect 63008.

Cursurile sunt recunoscute ca programe de formare profesionala continua, conform Regulamentului CNVM nr.12/2010 si ofera participantilor sansa de a-si perfectiona si actualiza cunostintele in domeniu, prin cele 11 teme abordate: planificarea vanzarii, identificarea si gasirea de solutii la nevoile clientului, tehnici de negociere, management financiar/management de risc al investitiilor, intocmirea planului de afaceri, aspecte juridice/contabile, management resurse umane, comunicare, leadership, produse de investitii folosite in statele membre ale Uniunii Europene - conditii si tehnici de implementare in Romania, legislatia europeana si noi reglementari in domeniul financiar.

Programul a debutat in vara anului trecut si s-a bucurat de aprecierea participantilor, care au considerat ca informatia primita in cadrul cursurilor le-a fost foarte utila in dezvoltarea activitatilor pe plan profesional, iar modul de prezentare a informatiilor si instruirea cursantilor au fost construite in baza exemplelor practice, care ajuta in intelegerea si insusirea noilor concepte.

Tot in cadrul acestui proiect, Asociatia Brokerilor ofera consultanta juridica gratuita in interpretarea cadrului legal aplicabil Societatilor de Servicii de Investitii Financiare (SSIF), prin emiterea de catre avocati cu experienta in piata de capital, a unui număr de 300 de rapoarte de consiliere juridica. Angajatii din piata de capital pot transmite in scris problemele pe teme juridice cu care se confrunta in activitatile curente, iar avocatii Asociatiei vor oferi cele mai bune solutii pentru rezolvarea situatiilor intalnite.

Proiectul "Imbunatatirea aptitudilior antreprenoriale pentru angajatii din domeniul valorilor mobiliare" ID proiect 63008, a demarat la sfarsitul anului 2010. Obiectivul general al acestuia este sa ajute la dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale, precum si pomovarea culturii antreprenoriale in randul managerilor si angajatilor din grupul tinta.

Pana in luna decembrie 2011 au fost desfasurate 40 de cursuri, la care au participat 731 de persoane. De asemenea, au fost organizate cinci seminarii pe teme de interes pentru cei care activeaza in domeniul valorilor mobiliare. Seminariile au avut loc in Bucuresti si in alte trei mari orase din tara. A fost elaborat un numar de 63 de rapoarte de consultanta juridica si a fost organizata o vizita de specializare prin observare la London Stock Exchange.

Informatii suplimentare despre proiect puteti obtine conform datelor de mai jos:

Date de contact:

Ingrid Zamfir

Expert Promovare

Asociatia Brokerilor

Tel: 021-317.99.35; Fax:021.317.99.34; E-mail: ingrid.zamfir@asociatiabrokerilor.ro

www.perfectionare-piatadecapital.ro

Tag-uri: advertorial