Home » Lumea digitală » SpaceX tocmai a lansat un joc video gratuit disponibil pentru orice browser. Poţi să duci misiunea până la capăt?

SpaceX tocmai a lansat un joc video gratuit disponibil pentru orice browser. Poţi să duci misiunea până la capăt?

Publicat: 15.05.2020
Compania SpaceX a lui Elon Musk a lansat un simulator de browser care ne lasă să preluăm controlul unei nave spaţiale Crew Dragon şi să o acostăm la Staţia Spaţială Internaţională.

Vezi aici imagini cu simulatorul!

Totuşi, trebuie să te avertizăm că menţinerea traiectoriei corecte nu e deloc un lucru uşor. Administratorul NASA, Jim Bridenstine, ar fi reuşit chiar din prima încercare folosind simulatorul la scara largă al SpaceX anul trecut, a susţinut acesta într-un mesaj publicat pe Twitter.

Comenzile în simulatorul de browser nu diferă foarte multe de adevăratul Crew Dragon, potrivit SpaceX. Compania susţine că jocul foloseşte „comenzile interfeţei reale”. 

În realitatea, capsulele Crew Dragon sunt capabile să preia controlul manual în orice moment.

Click chiar AICI, pentru a încerca simulatorul!

Jocul a fost lansat cu doar câteva săptămâni înainte ca SpaceX să lanseze prima misiune Crew Dragon cu un echipaj uman pe Staţia Spaţială Internaţională.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

SpaceX anunţă un plan pentru a reduce vizibilitatea satelitilor Starlink

Tom Cruise vrea să facă cascadorii în spaţiu cu ajutorul SpaceX şi NASA

Capsula Dragon a SpaceX devine istorie după încheierea cu succes a ultimei misiuni

SpaceX plănuieşte o misiune cu echipaj uman în luna mai

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase