Descoperă Acum: Cel mai puternic tunel de vânt hipersonic din lume. Culisele tenebroase ale unirii Basarabiei cu România. Istoria lui Tutankhamon trebuie rescrisă

31 03. 2018, 13:37

This browser does not support the video element.

La 27 martie 1918/ 9 aprilie 1918, în urma deciziei Sfatului Ţării, Basarabia se uneşte cu România, fiind alipită astfel la graniţele de unde fusese ruptă în urmă cu 106 ani de Imperiul Ţarist. Unirea nu a fost însă un proces uşor, iar culisele ei sunt tenebroase.
 
Rachetele pot lăsa urme în armosferă după lansare, iar SpaceX a învăţat probabil acest lucru pe propria piele. Cercetătorii au determinat că o rachetă Falcon 9 a produs o gaură de aproape 900 de kilometri în ionosferă.
 
Tânărul rege Tutankhamon (care a rămas tânăr) nu era nicidecum un individ slab şi bolnăvicios aşa cum se credea până acum.
 
În următoarele decenii ar putea apărea superoamenii ce vor putea comunica prin intermediul gândurilor. Acest tip de oameni telepatici vor transfera informaţii către alte persoane sau maşinării.
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum ale săptămânii, pe care le puteţi urmări în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele în detaliu: