Prima pagină D:News

(P) Descopera performanta noii generatii de aspiratoare eficiente energetic de la Philips

Redactia Descopera.ro | 05.20.2015 | ● Vizualizări: 1200

Philips a lansat in Romania noua generatie de aspiratoare eficiente energetic, clasele A si B proiectate pentru a oferi performante maxime de  aspirare cu un consum redus de energie. Desi puterea motorului a scazut conform noilor reglementări europene, noile aspiratoare Philips ofera aceeaşi eficienţă gratie urmatoarelor elemente:

Tehnologiilor unice Philips:

AirflowMax, specifică aspiratoarelor cu sac, permite desfasurarea uniforma a sacului de praf de tip s-bag, mentinand aceeasi putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple. Compartiemtul pt praf de capacitate mare permite sacului sa se deschida uniform. Profilul unic cu striatii al compartimentului de colectare a prafului maximizeaza fluxul de aer din jurul sacului de praf . Materialul de calitate ridicata al sacului de praf nu se infunda, maximizeaza fluxul de aer si mentine puterea ridicata de absorbtie pe toata durata de viata a sacului.PowerCyclone, conceputa pentru aspiratoarele fără sac, permite separarea eficienta a prafului de aer dintr-o singura miscare. Aerul patrunde in aspirator gratie admisiei directe, este accelerat in sus, in compartimentul ciclonic, in capatul caruia lamele de evacuare separa eficient praful de aer, astfel incat tu sa te bucuri de camim perfect curat, fara efort.

Motoarelor extrem de eficiente care  au fost proiectate pentru a avea  pierderi minime de aer, graţie unei admisii izolate. Acestea sunt capabile de viteze de până la 650 de km/h, cu ajutorul a peste 40.000 de rotaţii pe minut, de două ori mai rapid decât o maşina de Formula 1!

Noul design al capetele de aspirare TriActiveMax şi TriActive+ permit o mai buna etanşare a suprafeţelor de curăţat. Deschiderea frontală a capului de aspirare este amplă, pentru aspirarea impurităţilor de dimensiuni mai mari, în timp ce periile laterale ajută la aspirarea  în apropierea mobilierului şi de-a lungul pereţilor.

Capului  de apirare TriActive Z  pt podele are o forma unica ce  ghideaza praful si firimiturile catre canalul de aspirare fara sa a le impinge inainte, practic nu mai e nevoie de ridici duza sau sa  faci miscari repetate.

Capul de aspirare DiamondFlex se roteşte la 180° pentru a ajunge cu uşurinţă în zonele  greu accesibile, cum ar fi colţurile, zonele din jurul obiectelor de mobilier, întorcandu-se  automat în poziţia iniţială.

Peria Turbo – ideala pentru cei care au animale de companie ,curata in profunzimea tesaturii covoarelor eliminand cu usurinta parul de animale.        

Pentru un aer curat in propria casa, scazand riscul aparitiei alergiilor aspiratoarele Philips sunt dotate cu sisteme de filtrare a aerului HEPA 13, certificate de ECARF ca fiind antialergice. Acestea purifica aerul evacuat de pana la 99,95% dintre alergeni  - parul de animale, praf sau polen.

In plus, pentru un confort sporit si o  manevrare mult mai usoara pe manerul aspiratorului gasesti si  telecomanda ErgoGrip - astfel incat sa nu mai fie nevoie sa te apleci. Poti sa opresti si sa pornesti aspiratorul mult mai repede, avand mobilitate mult mai mare.

Fiecare model din gama Philips a fost optimizat pentru a oferi rezultate excelente de curatare  filtrare si igienizare cu un consum redus de energie.

Bucura-te de o  casă mai curată şi mai confortabilă pentru tine şi familia ta.    

Din familia de aspiratoare eficiente energetic de la Philips fac parte urmatoarele modele:

Aspiratoare fara sac:

PowerPro Active

PowerPro Expert

Aspiratoare cu sac :

Performer Expert