Home » D:News » O reclamă de la Bentley a folosit tehnologia NASA pentru a face o poză de 53 de miliarde de pixeli. ”Nimic asemănător nu a mai fost încercat până acum”

O reclamă de la Bentley a folosit tehnologia NASA pentru a face o poză de 53 de miliarde de pixeli. ”Nimic asemănător nu a mai fost încercat până acum”

Publicat: 21.02.2017
Imaginea făcută de Bentley cu ajutorul tehnologiei NASA este atât de detaliată încât se poate vedea marca Bentley din interiorul maşinii de la o distanţă de aproape 700 de metri. Această tehnologie a fost utilizată de NASA pentru roverele trimise pe Marte pentru a face fotografii panoramice.

Pentru această fotografie de 53 de miliarde de pixeli a fost nevoie de şase zile de realizare efectivă şi de 3 luni de procesare pe calculator, informează Daily Mail.

Văzută prima dată, pare doar o imagine tipică a Golden Gate Bridge din San Francisco. La o apropiere, se observă maşina şi mai mult decât atât, se observă marca Bentley imprimată pe scaun (imaginile de mai jos).

Au folosit 700 de capturi individuale care apoi au fost alipite pentru a crea o fotografie atât de mare încât, dacă este printată, va avea dimensiunea unui teren de fotbal.

Imaginea a fost realizată de fotograful britanic Simon Stock. Acesta precizează pe site-ul său că „nimic asemănător nu a mai fost încercat până acum în comerţ”.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Primele imagini dintr-o lume extraterestră, dezvăluite de NASA la 12 ani de la filmarea lor

NASA a a făcut publice noi imagini de pe suprafaţa planetei Marte. În acestea este surpins şi locul în care s-a prăbuşit sonda de aterizare Schiaparelli a ESA – Galerie Foto

IMAGINILE INDECENTE cu Eva Braun nud, din vremea când era amanta lui Hitler, au fost făcute publice

Cum a arătat Pământul ieri. NASA prezintă imagini în fiecare zi

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase