Home » D:News » Un fost mare baschetbalist declară că Pământul este plat: ,,China nu se află sub noi, Pământul este plat”

Un fost mare baschetbalist declară că Pământul este plat: ,,China nu se află sub noi, Pământul este plat”

Un fost mare baschetbalist declară că Pământul este plat: ,,China nu se află sub noi, Pământul este plat”
Publicat: 24.03.2017
Fostul jucător de baschet Shaquille O'Neal susţine că Pământul este plat. Acesta a declarat că Pământul pare plat atunci când conduce de pe o coastă pe alta.

În cadrul unui show, fostul jucător de baschet a făcut o declaraţie surpinzătoare privind forma Pământului, conform IFL Science. 

,,Conduc de pe o coastă pe alta, iar Pământul îmi pare plat. Conduc din Florida în California tot timpul şi pentru mine este plat. Nu merg în sus şi în jos într-un unghi de 360 de grade. China nu se află sub noi, Pământul este plat,” a declarat O’Neal. 

Atunci când coprezentatorul emisiunii i-a prezentat imagini din satelit cu Pământul, bărbat a afirmat: ,,Imagini din satelit? Ar putea fi realizate cu drona sau făcute pe computer.”

Desigur, fostul baschetbalist a fost încurajat în secţiunea de comentarii de alte persoane care au credinţe similare ,,Nu este vorba de o teorie a conspiraţiei, Pământul ese plat,” afirmă unul dintre spectatori. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase