Home » D:News » Cum poţi fi mai bun(ă) la pat? Ştiinţa te ajută cu câteva sfaturi

Cum poţi fi mai bun(ă) la pat? Ştiinţa te ajută cu câteva sfaturi

Cum poţi fi mai bun(ă) la pat? Ştiinţa te ajută cu câteva sfaturi
Publicat: 01.01.2018
Există o sumedenie de studii care acoperă subiectul erotismului. Deşi nu se vorbeşte despre sex în mod deschis, acesta reprezintă a parte importantă a naturii umane. Din fericire, se studiază din ce în ce mai mult, subiectul fiind abordat din toate unghiurile posibile. Unele dintre acestea aduc şi aplicaţii imediate şi practice, adică modul în care îţi poţi îmbunătăţi performanţele sexuale.

Astfel, Top Buzz vine cu câteva sfaturi, aşa cum au rezultat acestea din cercetările ştiinţifice.

Primul sfat este că nu trebuie să bei prea mult dacă ai în plan ceva acţiune. Conform unui studiu efectuat de Universitatea din New York, consumul de alcool nu este ceva înţelept pentru că amorţeşte simţurile, fiind dificil să te bucuri de activitate.

Conform cercetătorului Justin Lehmiller, şi ţigările afectează performanţa.

Alte studii efectuate în Israel arată că dacă îţi faci partenerul să se simtă special, vei avea o viaţă sexuală mai bogată. Este şi logic, întrucât afecţiunea este un element central în orice cuplu. Afecţiunea este legată de atenţie, de aceea este importantă comunicarea frecventă cu partenerul. În ultimă instanţă, toate aceste aspecte vor consolida relaţia, astfel, vei cunoaşte nevoile partenerului tău.

A fi o persoană generoasă este în general o calitate. Dar atunci când vine vorba de performanţele în pat, generozitatea este esenţială. Studiile au arătat că oamenii preferă persoane care nu sunt egoiste, astfel, această trăsătură se poate reflecta şi în viaţa intimă.

„Giugiuleala” din pat este şi ea la fel de importantă. Chiar şi statul în pat împreună cu partenerul poate ajuta semnificativ.

Alt sfat pentru a deveni mai bun(ă) la pat este să iei notiţe. La propriu. Poate părea bizar şi inutil, dar conform cercetătoarei Emily Nagoski, poate ajuta enorm. Astfel, ţii minte mai uşor experienţele plăcute din trecut. De asemenea, conform altui savant, cuplurile care discută deschis despre activitatea lor din pat îşi pot îmbunătăţi mai uşor viaţa sexuală.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cum explică specialiştii blocajele din viaţa sexuală atât la femei, cât şi la bărbaţi

Care sunt cele 10 lucruri care pot îmbunătăţi viaţa sexuală în cuplu

Ce fac cuplurile care au o viaţă sexuală împlinită?

9 tehnici prin care îţi poţi îmbunătăţi viaţa sexuală

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase