Home » Natură » Cum să alungi un crocodil obraznic care nu te lasă în pace. Imaginile cu acest australian au ajuns virale

Cum să alungi un crocodil obraznic care nu te lasă în pace. Imaginile cu acest australian au ajuns virale

Publicat: 29.09.2020

Pentru mulți oameni, un crocodil care se apropie cu gura deschisă ar fi o imagine destul de terifiantă. Iar teama ar fi justificată, având în vedere că astfel de întâlniri nu se termină cu bine.

GALERIE FOTO

Însă, același lucru nu poate fi spus despre Matt Wright, așa-numitul „dresor din sălbăticie”.

„Stai, șezi, șezi!”, i-a spus Wright crocodilului numit „zdrobitorul de oase” („bonecruncher”), ca și cum încerca să dreseze un câine.

Îngrijitorul de animale încerca să înlăture bușteni dintr-un râu în Teritoriul de Nord al Australiei, o regiune cunoscută pentru râurile infestate de crocodili, atunci când un crocodil aparent jucăuș a apărut la fața locului.

„Nu putem să ne vedem de treabă, tot ne urmărește”

Wright, care joacă și într-o emisiune de televiziune numită „Outback Wrangler”, poate fi văzut cum încearcă să alunge creatura de 4 m lungime.

Într-o înregistrare video publicată pe Instagram, Wright împinge în repetate rânduri capul crocodilului sub apă.

„Nu putem să ne vedem de treabă, tot ne urmărește. Bonecruncher continuă să fie obraznic în timp ce noi încercăm să scoatem buștenii din apă”, poate fi auzit spunând Wright, în timp ce el și colegul lui, Tommy, par ușor deranjați de situație.

Aceasta nu este prima oară când Wright îl întâlnește pe Bonecruncher. De fapt, cei doi au dezvoltat o relație neobișnuită de-a lungul anilor.

Totodată, Wright a explicat de ce se simte așa de confortabil în preajma crocodilului.

„Sunt convins că acesta este Steve Irwin reîncarnat”

„Este un crocodil care nu are încredere în el însuși și stă prin locurile în care nu sunt alți crocodili mari”, a explicat Wright, potrivit The Guardian.

Australianul a mai spus că l-a întâlnit pe crocodil de mai multe ori în ultimii șapte ani și că animalul a devenit „vulnerabil” după ce și-a pierdut un ochi și o parte din maxilar.

Filmările cu cea mai recentă întâlnire a celor doi pot fi văzute AICI. Imaginile au strâns sute de mii de vizualizări și au atras comentarii de genul „acesta este cel mai australian lucru pe care l-am văzut vreodată” sau „sunt convins că acesta este Steve Irwin reîncarnat”.

Vă mai recomandăm să citiți și:

10 lucruri pe care sigur nu le știai despre crocodili și aligatori

Cei mai mari crocodili care au trăit puteau să mănânce chiar și dinozauri

O specie de crocodili dispărută se deplasa pe două picioare

O nouă specie de crocodil a fost identificată. Specimenele adulte măsoară trei metri în lungime

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase