Prima pagină Stiinta

Maratonul misterelor

Redactia Descopera.ro | 11.03.2008 | ● Vizualizări: 120
Maratonul misterelor     mistere, maraton + zoom
Galerie foto (1)

Noiembrie este luna misterelor pe Descopera.ro

 

Ca vrem sau nu sa credem in superioritatea fiintei umane, in capacitatea omului de a descifra tainele Universului si ale propriului trecut, nu putem trece cu vederea faptul ca istoria stiintei a lasat in urma ei sute de intrebari fara raspuns. Sfidand orice lege a rationalului, dovezi dincolo de orice indoiala par sa zguduie din temelii intregul fundament al stiintelor pe care omul le-a creat. Ele sunt misterele… Marile Mistere ale Omenirii.

Plecand de la aceasta premiza, Descopera.ro isi propune sa le ofere cititorilor sai, incepand cu data de 3 noiembrie 2008, o serie de incursiuni in tenebroasa lume a misterelor umanitatii, o serie constand in nu mai putin de 20 de episoade, prezentate in fiecare zi, prin care se incearca nu atat gasirea unor explicatii stiintifice la niste probleme nu intotdeauna „ortodoxe”, cat o trecere obiectiva in revista a teoriilor si faptelor concrete ce nu isi gasesc locul in nivelul acceptat al cunostintelor actuale.

Istoria, asa cum ne-a obisnuit deja, poate fi plina de neprevazut, iar teoriile care se pot naste in urma unor exemple de acest gen merg dincolo de capacitatea de intelegere a omului. Nu am fost singura specie inteligenta de pe Terra? Exista viata extraterestra? Pana unde pot merge capacitatile corpului uman? Exista creaturi misterioase care, intr-un fel sau altul, au reusit sa supravietuiasca departe de ochii oamenilor? Dovezile spun ca da. Tu ce crezi? Intra pe Descopera.ro si analizeaza alaturi de noi, pe durata intregii luni noiembrie, cele mai socante si mai neintelese marturii din istoria umanitatii.

 

Descopera aici misterul zilei!

 

Tag-uri: mistere | maraton