Home » Timp Liber » Sub anestezie – experienta constientei anestezice

Sub anestezie – experienta constientei anestezice

01.09.2008
Clayton Beresford (Hayden Christensen) este un tanar frumos, educat, si mai ales, viitorul mostenitor al unei averi fabuloase. Crescut cu grija de mama sa, pare a avea toate premisele pentru a fi fericit, cu atat mai mult cu cat este logodit cu frumoasa asistenta a mamei sale, Sam (Jessica Alba).

In spatele acestei aparente se ascund insa alte adevaruri crude: o drama din copilarie, pe care Clay nu si-o mai aminteste, dar care ii schimba toata viata, o boala de inima necrutatoare care impune un transplant si logodna sa ascunsa de ochii mamei.

Intr-un moment de revolta, Clay ii marturiseste mamei sale adevarul, se casatoreste in aceeasi noapte cu aleasa inimii sale, si tot atunci afla ca i s-a gasit o inima compatibila. Dupa seara nuntii, cei doi indragostiti se prezinta increzatori la spital, sperand fiecare la un viitor luminos, insa diferit.

O mica modificare a echipei ce urmeaza a efectua operatia este ceea ce declanseaza rasturnarea situatiei. Anestezia nu isi face efectul complet, iar tanarul poate auzi tot ce se intampla, indurand dureri cumplite, atat fizice cat si psihice. In timpul operatiei, traieste o experienta stranie, reusind sa iasa din propriul trup si sa refaca piesele intregului puzzle.

Afla, socat, de o intreaga conspiratie impotriva sa, in care sunt implicate persoane dragi lui, care nu ezita sa il condamne la moarte pentru a obtine beneficii materiale.
In final, cea care i-a dat viata isi va da viata pentru el, iar sfarsitul este un happy-end tipic american, in care fiecare primeste ceea ce merita.