Prima pagină Timp Liber

Web 0.2 Tips & Tricks

Redactia Descopera.ro | 04.04.2007 | ● Vizualizări: 27

Vezi cum iti poti posta pozele intr-un album online, in care sa ti le vada si prietenii, unde gasesti un super-soft de prelucrare a pozelor pe PC si care este unul dintre cele mai simple moduri de a „cara“ fisiere mari.

Albumul tau
Daca tot ti-ai prelucrat pozele, le poti posta intr-un album online, in care sa ti le vada si prietenii. Pe www.magix-photos.com, totul este simplu si elegant. La un cont gratuit, capeti 128MB de spatiu pentru pastrat imagini, melodii sau filme. Iti faci contul si incepi sa incarci pozele. Identifica butonul pe nume Upload New Photos. Se va deschide o pagina noua, in care vei da clic pe Upload Media, in stanga sus. Poti incarca pana la 10 poze simultan. Sistemul e predefinit sa-ti faca pozele publice. Modifica drepturile de vizualizare. In dreapta sus e un buton cu o palma care tine un ecran. Site-ul va genera automat un link personalizat al albumului tau.

Studio online
Nu oricine are la-ndemana un soft de prelucrare a pozelor pe PC, iar cele sofisticate dau si mai multe dureri de cap. www.picnik.com rezolva problema asta rapid, fara sa ceara macar vreun cont. Pe pagina de start, dai clic pe butonul de jos, Try It Now! Imediat, iti va aparea butonul Get Photo, care iti va permite sa incarci poza de pe PC. O sa dureze cateva secunde, in functie de rapiditatea conexiunii tale. Nu-ti mai ramane decat sa editezi imaginea. Cu Auto-fix, lasi site-ul sa faca toata treaba. Nu esti multumit? Poti umbla la contrast, la lumina si chiar poti aplica efecte speciale. La sfarsit, salvezi imaginea pe PC sau in contul tau Flickr, cel mai tare portal de fotografii.

Ultrarapid
Unul dintre cele mai simple moduri de a „cara“ fisiere mari de colo-colo pe Internet il reprezinta site-ul www.mediafire.com. Nu este obligatoriu sa-ti creezi un cont, dar daca, totusi, vrei asta, in dreapta sus ai butonul Create a Free Account. Introdu adresa de mail si o parola. In secunda doi, esti autentificat. Ca sa incarci un fisier, apesi pe Browse, selectezi fisierul din computer si apesi butonul de mai jos. Dupa ce l-ai incarcat, site-ul genereaza automat un link de unde il poti descarca. Ba chiar beneficiezi de optiunea de a trimite link-ul pe o adresa de mail. Nu ai limita la numarul de fisiere, ci doar la dimensiunea lor, care nu trebuie sa depaseasca 100 MB.