Home » Istorie » Istoria dintre cearşafuri: Controversatul membru al lui John Dillinger şi căsătoria unui preşedinte american cu fiica sa

Istoria dintre cearşafuri: Controversatul membru al lui John Dillinger şi căsătoria unui preşedinte american cu fiica sa

Publicat: 01.01.2017
În zilele noastre, sexul oral nu mai este un subiect controversat, dar acum câteva decenii în America era considerată o activitate interzisă practicată doar de homosexuali.

1. Un mafiot a introdus în America sexul oral

În prezent, atât pentru americani cât şi pentru întreaga lume sexul oral este o practică comună, dar în trecut a fost un subiect tabuu. Termenul a intrat în dicţionarul american abia în 1940, referindu-se iniţial la actul interzis practicat de partenerii homosexuali. Un mafiot a reuşit în cele din urmă să introducă sexul oral ca practică şi în cuplurile heterosexuale.

2. Controversele legate de penisul lui John Dilinger

John Dillinger a fost unul dintre personajele cunoscute din istorie pentru mai multe motive. Era un mafiot, criminal şi inamicul public principal în timpul Marii Depresii. Conform zvonurilor, era un bărbat foarte bine dotat. Miticul membru al lui Dillinger a devenit faimos după ce a fost făcută publică o fotografie de la morgă. În imagine, prin cearşaful de pe el, se vedea o protuberanţă care ţinea cearşaful ridicat. Conform zvonurior, penisul său ar fi fost îndepărtat şi ascuns în muzeul Smithsonian.

3. Preşedintele Grover Cleveland s-a căsătorit cu fiica sa, adoptată, în vârstă de 21 de ani

În 1886, al 22-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii s-a căsătorit cu fiica unui prieten decedat pe care acesta a crescut-o de la vârsta de 11 ani. Grover era un avocat masiv de 113 kilograme care fuma trabucuri. Soţia sa a devenit o senzaţie naţională şi mama a cinci copii.

Sursa: Ozy

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articolo: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase