Prima pagină Timp Liber

Best of (Noiembrie)

Redactia Descopera.ro | 11.09.2007 | ● Vizualizări: 42
Best of (Noiembrie)     Carte, Internet, Film, TV, Muzee + zoom
Galerie foto (1)

Descopera.ro recomanda "best of": Carte, Internet, Film, TV, Muzee

Carte
Omul-paianjen, Spiderman, creat in august 1962, si-a cucerit definitiv publi­cul, capturandu-l in panza lui de aven­turi fantastice.
Cu 5 ani in urma, Marvel Comics si Panini Comics au inceput reeditarea peripetiilor lui Peter Parker, orfanul timorat devenit supererou. Acum, au ajuns la volumul XIII, care reia toate cele 12 albume din anul 1975.

Internet
O Arca a lui Noe moderna in cala ca­reia au fost aduse nu animale, ci texte. http://www.arcamax.com/books va ofera, gratuit, cea mai mare colectie de carti clasice de pe web. Puteti alege mai multe volume deodata si, pentru fiecare solicitare, veti primi textul integral, intr-un ritm de un capitol pe saptamana. Depozitele din Arca acopera proza, poezia, teatrul, SF-ul.

Film
Pelicula Alexandra, a lui Alexandr Sokurov, frange din ce in ce mai multe inimi. Ne aflam in Cecenia, intr-o tabara a regimentelor ruse. Alexandra Nikolaevna a venit sa-si viziteze nepo­tul, unul dintre cei mai buni ofiteri din unitatea lui. Aici ea descopera o alta lume: un univers al barbatilor, lipsit de caldura umana si confort, in care sentimentele au uitat sa se exprime.

TV
Echipa de la Thalassa a plecat din nou pe mare. Scopul: ocolul lumii in 84 de zile, la bordul unor uriase cargouri. Temerarii vor parcurge 40.000 de kilometri, vor cere 280 de vize, vor face 100 de reportaje si vor izbuti sa stranga 1.430 de minute de emisie.
De urmarit in fiecare vineri seara, pana la sfarsitul lui decembrie, pe France 3.

Muzee
La Paris, amatorii de delicii vizuale il vor revedea intr-o lumina proaspata pe Arcimboldo la Musée de Luxembourg, pana pe 13 ianuarie 2008. De pe simeze se profileaza nu doar grotescul sublim al portretelor antropomorfe, ci si pictorul de curte rafinat, desenatorul de exceptie, sociologul, exploratorul de suflete si de angoase.

Tag-uri: Carte | Internet | Film | TV | Muzee