D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
carne
Home
»
carne
»
Pagina 3
Cum își aleg românii produsele alimentare și cât de des citesc etichetele
O fabrică din California produce anual 23.000 de kilograme de carne crescută în laborator
Meniul de la conferința pentru climă COP26, criticat pentru amprenta de carbon exorbitantă
Cum își păstrau strămoșii noștri hrana înainte să apară sistemele de refrigerare?
Alimentele consumate în fiecare zi ar putea deveni produse de lux. Care este cauza
Un nou atac ransomware asupra unui gigant agricol ar putea avea consecințe grave
Câți dintre români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru carnea de la țară
Cât de multe emisii produce, cu adevărat, creșterea animalelor pentru consumul uman
20 de companii de carne și lactate emit mai multe gaze cu efect de seră decât Germania, Marea Britanie sau Franța
Brazilia suspendă exporturile de carne de vită către China după depistarea bolii vacii nebune
Cercetătorii din Japonia au creat friptură Wagyu în laborator. Care sunt avantajele cărnii artificiale
Românii sunt mari consumatori de mezeluri. Care sunt cele mai populare produse pe bază de carne
Cât va ajunge să valoreze piața produselor alternative la carne, lactate sau peşte în 2035
„Fripturi” vegetale printate 3D. O companie din Spania vrea să cucerească piața alternativelor la carne
Oamenii au fost prădători alfa și mari consumatori de carne timp de 2 milioane de ani
Românii, mari consumatori de carne procesată. Cât de periculoasă este pentru sănătate
Un studiu a descoperit o legătură între acest aliment preferat de mulți și un risc crescut de demență
Tot mai mulți români își reduc consumul de carne. Preferințele variază și în funcție de vârstă
Bill Gates este de părere că toate țările bogate ar trebui să treacă la carnea 100% artificială
Consumul de grăsimi saturate reduce severitatea simptomelor de pancreatită
Un parazit găsit în excrementele de pisici și carnea crudă, asociat cu un risc crescut de cancer al creierului la oameni
România produce carne de melc de 50 milioane de lei. Care este cel mai mare producător din țara noastră
Industria înlocuitorilor de carne pe bază de plante ajunge la 20 de miliarde de dolari. Ce provocări rămân
Alimentul consumat din ce în ce mai mult de români
La ce trebuie să fiți atenți pentru cumpărăturile de sărbători
Prima țară care a acceptat comercializarea cărnii crescute în laborator
McDonald’s va introduce burgeri pe bază de plante din 2021. Cum se vor numi
Un start-up din Israel vrea să producă carne în spațiu
Cercetătorii au descoperit, în premieră, o legătură moleculară între anumite alimente și riscul apariției cancerului
Care este, de fapt, specia de porci cu cea mai sănătoasă carne, slabă în colesterol
Pagina 3 din 11
«
1
2
3
4
5
...
10
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact