D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
carne
Home
»
carne
»
Pagina 7
Ce gust are carnea de om? Un interviu altfel cu profesorul Cătălin Avramescu
Cât de autentică mai este mâncarea tradiţională de 1 Decembrie? Fasolea provine 95% din import, costiţa şi cârnăciorii – 60%
Cele trei chimicale care transformă carnea într-o otravă cancerigenă
Un Papă a ajutat la evoluţia găinilor de astăzi. Motivul pentru care diferite specii au fost încrucişate pentru a crea găinile cu mai multă carne
Dieta Paleo. Ce mâncau strămoşii noştri
Mănânci multă carne? Riscul la care te expui
E indicat să mâncăm carne sau să devenim vegetarieni?
Cât îngraşă brânza cu roşii
De ce nu este indicat consumul ridicat de carne
Pericolul dietelor pe bază de carne
Oraşul în care săracii mor cu 30 de ani mai devreme decât bogaţii
7 beneficii pentru sănătate ale uleiului de măsline
Ce gust are carnea de om? Experimentul macabru al unui bărbat – VIDEO
Consumul de carbohidraţi la fel de periculos ca fumatul şi carnea roşie?
Cum îţi pregăteşti corpul pentru postul Paştelui
Există o DIFERENŢĂ între produsele organice şi cele clasice, dar nu cea BUNĂ
Adevărul despre dietele vegetariene. 5 lucruri pe care trebuie să le ştii dacă renunţi la carne
Zece alimente pe care să nu le mănânci dimineaţa
Românul care a descoperit trei triburi din Tanzania. A primit carne de maimuţă la masă. ”Sălbaticii” i-au dat marijuana şi l-au învăţat să vâneze cu săgeţi otrăvite – IMAGINI spectaculoase
Cinci alimente care sunt sănătoase doar consumate în cantităţi mici
Boala care ”mănâncă carnea” s-a răspândit în toată Siria. ”Este o consecinţă a faptelor abominabile ale ISIS”. Şi unii refugiaţi sunt infectaţi – FOTO+VIDEO
Salata verde este de 3 ori mai nocivă decât baconul, iar dieta vegetariană poate fi dăunătoare mediului
Lenjeria intimă cu aromă de şuncă
Pericolul URIAŞ din spatele fripturii gătite pe grătar
Au fost descoperite TOATE produsele cancerigene. Lista completă
Un ministru australian contestă raportul OMS privind carnea procesată şi riscul cancerului: Dacă am ţine cont, nu ne-ar rămâne multe lucruri în viaţă
Ce trebuie să ştiţi despre raportul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi legătura dintre cancer şi consumul de carne
AVERTISMENT OMS: Micii, cârnaţii sau costiţa, la fel de cancerigene precum azbestul şi fumatul. Reprezentanţi din industria cărnii: OMS sfidează bunul simţ – UPDATE
De ce e mai sănătos să mănânci gândaci decât carne
Ce au reuşit să facă elveţienii din resturi de carne: Ar putea revoluţiona o întreagă industrie
Pagina 7 din 11
« Prima
«
...
5
6
7
8
9
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact