colesterol

Untul şi carnea grasă chiar provoacă boli de inimă? Un cardiolog propune “să demolăm acest mit”

Untul şi carnea grasă chiar provoacă boli de inimă? Un cardiolog propune “să demolăm acest mit”

Cum influenţează vârsta tatălui înălţimea pe care o să o aibă viitorul copil?

Cum influenţează vârsta tatălui înălţimea pe care o să o aibă viitorul copil?

Cercetătorii au spulberat un vechi mit alimentar: consumul de ouă nu duce la creşterea colesterolului

Cercetătorii au spulberat un vechi mit alimentar: consumul de ouă nu duce la creşterea colesterolului

Stai pe scaun mai mult de patru ore? Iată ce se întâmplă în corpul tău!

Stai pe scaun mai mult de patru ore? Iată ce se întâmplă în corpul tău!

De ce poţi face atac de inimă chiar dacă nu ai colesterolul mărit?

De ce poţi face atac de inimă chiar dacă nu ai colesterolul mărit?

Un alt motiv pentru care carnea roşie şi energizantele nu sunt bune pentru sănătate

Un alt motiv pentru care carnea roşie şi energizantele nu sunt bune pentru sănătate

De ce este bine să mănânci gălbenuş de ou: şapte beneficii extraordinare pentru sănătate

De ce este bine să mănânci gălbenuş de ou: şapte beneficii extraordinare pentru sănătate

Optimismul şi colesterolul: oamenii de ştiinţă au descoperit între ele o legătură neaşteptată

Optimismul şi colesterolul: oamenii de ştiinţă au descoperit între ele o legătură neaşteptată

O pastilă cu „detergent” ar putea curăţa colesterolul de pe artere

O pastilă cu „detergent” ar putea curăţa colesterolul de pe artere

Mai bun decât „trasul de fiare”: oamenii de ştiinţă au descoperit care sunt alternativele mai benefice sănătăţii

Mai bun decât „trasul de fiare”: oamenii de ştiinţă au descoperit care sunt alternativele mai benefice sănătăţii

Roşiile modificate genetic – tratament pentru prevenirea bolilor de inimă

Roşiile modificate genetic – tratament pentru prevenirea bolilor de inimă

Consumul de ouă este la fel de periculos ca fumatul?

Consumul de ouă este la fel de periculos ca fumatul?

De ce consumăm carne: originile lui „Homo friptanicus”

De ce consumăm carne: originile lui „Homo friptanicus”

HLD riscă să îşi piardă numele de „colesterol bun”

HLD riscă să îşi piardă numele de „colesterol bun”

Ceaiul verde poate reduce cantitatea de colesterol “rău” din sânge

Ceaiul verde poate reduce cantitatea de colesterol “rău” din sânge

Petele galbene de pe pleoape pot fi semnul unui risc crescut de îmbolnăviri

Petele galbene de pe pleoape pot fi semnul unui risc crescut de îmbolnăviri

Topul celor mai bine vândute medicamente în 2010

Topul celor mai bine vândute medicamente în 2010

Ouălor le-a scăzut colesterolul!

Ouălor le-a scăzut colesterolul!

OMS: colesterolul ucide 17 milioane de oameni anual

OMS: colesterolul ucide 17 milioane de oameni anual

Alzheimerul si infarctul au un profil genetic comun

Alzheimerul si infarctul au un profil genetic comun

Galbenusul de ou: mai periculos decat fast food-ul?

Galbenusul de ou: mai periculos decat fast food-ul?