D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
legume
Home
»
legume
»
Pagina 3
Trei legume care ne sunt de folos odată cu venirea toamnei
Legumele congelate: greşeli frecvente pe care le facem atunci când gătim
Top 5 legume româneşti din pieţe superbune pentru sănătate
Sunt sigure legumele şi fructe româneşti de sezon din pieţe şi hypermarketuri?
Alimente care să nu lipsească din dietă pe timpul verii, dacă vrei să slăbeşti
Finanţare pentru singurul caşcaval cu protecţie de indicaţie geografică din România
Cum să păstrezi proaspete fructele şi legumele pentru o perioadă îndelungată
Cum se deosebesc fructele şi legumele româneşti de cele de import
Dieta sănătoasă atât pentru organsim, cât şi pentru planetă. Carnea şi zahărul trebuie reduse la jumătate
Un studiu arată cum trişorii sunt favorizaţi în natură
Ceapa şi usturoiul ar putea proteja corpul de dezvoltarea cancerului
Care sunt problemele de sănătate care se pot agrava în sezonul rece
O serie de alimente contribuie la menţinerea memoriei
Care fructe pot fi murate
Cum putem înlocui cafeaua cu mustul
Alimentele care trebuie consumate la început de toamnă
Care sunt avantajele şi dezavantajele dietei disociate
Legumele care te pot omorî şi pe care aproape toată lumea le consumă. Le ai şi tu în congelator
Un studiu care ”ne loveşte în copilărie”. Morcovii dăunează iepurilor
Plan alimentar de dietă indiană pe 7 zile
Sursele de carbohidraţi buni şi motivele pentru care trebuie să îi includem în alimentaţie
Cercetătorii suedezi au descoperit efectul extrem de benefic pe care nucile le au asupra inimii
Paşii esenţiali pentru revenirea organismului după mesele îmbelşugate de Paşte. Ce recomandă nutriţioniştii
Top 10 motive pentru care japonezii sunt cei mai longevivi pământeni
O tânără din Cluj a renunţat la jobul din corporaţie pentru agricultură. Acum produce legume bio pe terenul bunicilor
Modurile de a mânca mai multe fructe şi legume
Într-un loc din România se cultivă ciuperci Shiitake, pepene cu gust de pară şi ridichi uriaşe de 8 kg fiecare
Cât de importante sunt alimentele crude în cadrul meselor zilnice
Fructele şi legumele din trecut aveau un aspect complet diferit de cele din prezent. Iată 10 exemple ale modificării genetice
Ce poţi ţine în bucătărie la nesfârşit: nouă alimente care nu expiră niciodată
Pagina 3 din 7
«
1
2
3
4
5
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact